Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Абе, къде е Кака?
8 Януари 2009
Някой да е виждал министърката на извънредните ситуации? Че от тази по-извънредна - здраве му кажи
Любомил Лазаров
Любомил Лазаров

Сещате се, вярвам, за онзи чаровен дебил от шоуто на Дългия в блестящото изпълнение на Краси Радков, който от време на време пропищява: "А бе, къде е Батко?!"

 И аз тези дни току да пропищя: "А бе, къде е Кака"?! "Кака" Емел Етем...
     
 И пеленачетата у нас вече са наясно, че управляващите се наакаха яко с кризата около газа. Учениците се кефят на познатите само на хората от моето поколение "дървени"ваканции. На учителките им падат пломбите от тракане на зъби в ледените стаи. Лекарите спират планови операции. И все пак нещо се върши. Или поне се правят някакви опити в това отношение:
  
  Нашият воевода Славчо свири сбор на четата управленци да мислят каква ще я кършат в тези минусови градуси в родния ми Пловдив.
   
  Горнобанският юнак Бате Бойко онази вечер в 23 часа/?!/ софийско време сбра умниците на столицата пак в този оперативен ред.
     
  Президентът Първанов като професор Чирков сущий писна за някакъв странен газов байпас от Гърция и Турция.
   
 Само "Кака"Емел Етем никаква я няма...
   
 Ако бъркам - поправете ме, моля. Русенската инженерка е министър на извънредните ситуации в България, нали? А каква по-извънредна ситуация от тази около нас към днешна дата?!
 
 Парното грее по-слабо от седалищните части на тъща ви, в Димитровград аха да гръмне гигантът "Неохим", на педя от кошмарния спомен за режима на тока сме... А "Кака" Емел Етем" я няма и няма никаква...

  Стискам ръка на пиар-отдела на въпросната"Кака"! То не бе криене, не бе чудо на "извънредно-ситуационната " министърка, не бе чудо! Стискам ръка и на колегите ми от централните медии, които само портиера на енергийното министерство не интервюираха за ситуацията! Само гдето за "Кака" Емел Етем нито дума никъде...
     
 Във всяка нормална държава премиерът още на следващата сутрин след кашмера с газа би поискал оставката на въпросната"Кака". Ама кой е казал, че нашата държава е нормална...Ето защо аз си позволявам да ревна като онзи сладур от началото: "Абе, къде е Кака?! И защо се натиска като пръцнала в претъпкан автобус, мълчейки гузно, вместо да си стегне куфарчето с плахата надежда, че в Русе може да е останал някой работещ завод...

  За малко да пропусне евентуалната гневна реакция на милите на сърцето ми "правозащитници" с упрек за "етническо напражение"- бих реагирал по същия начин, ако "Кака"-та се казваше Такухи или Естер! Нали знаете,че некадърността и гьонсуратлъкът нямат етнос...
 

  Любомил Лазаров


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Чалгев
13 Jan, 2009 | 16:10

Що пък да се разболяват ченгетата???

В Гърция уж не бяха болни, но...... страх ги е от тълпите!!!

Дано 14януари стане преломна точка в ОВЧЕМИСЛИЕТО на Българите!!!

Само активни граждани имат.....НОРМАЛНО РЪКОВОДСТВО!!! (не казвам управление, тъй като това си го имаме..... но е престъпно и продажно управление)

А за ръководство се говори, когато АКТИВНИТЕ и отговорни за децата си граждани..... си изберат свои отговорни РЪКОВОДИТЕЛИ НА НАЦИОНАЛНАТА СТРРАТЕГИЯ!!!

eee
12 Jan, 2009 | 15:59

Кака ака,и Овчаров пасе овцете ,но нас ни насади на пачи яйца!
Хората може да се пържат на горещо слънце а вие недоволни! СРАМ И ПОЗОР -като имат милиарди евро ще си почиват а вие мръзнете,без това нямате мозъкс ,който да измръзне! СПЕТЕ ЗИМЕН СЪН!20 години спите! НЕКА ПОЛИЦАЙТЕ НА 14 се РАЗБОЛЕЯТ! ИМА ГРИП! Министера ви се надсмиваше ,че пушите,че пиете вода,ако имате достоинство не го пазете от народната ЛЮБОВ!

ъъъ
12 Jan, 2009 | 03:54

кака ака

Чалгев
10 Jan, 2009 | 18:35

Гусин Лазаров,
Кака ти Етем..... ще продължава да ви КАКА в устите (ПО ГЛАВИТЕ ВИ КАКАТ ЧУКЧО-ПИСАТЕЛИ КАТО ТЕБЕ)

И докато не се събуди ....народонаселението....ще ви управляват ..... избрани с екскурзиантско-мангалски платени гласоподаватели...... ИЗРОДИ!!!

И ще се гаврят с пораженските си и смачкващи инициативността на хората платените от ВЪН........ ....ЧУКЧО-ПИСАТЕЛИ!!!

vulgar
10 Jan, 2009 | 14:34

Мадам, имаше една песен: " ...да можеш да чакаш,да знаеш да чакаш,да искаш да чакаш - това е любов". Може да бъркам с точния стих, но определено авторът бърка с любовта...Това е СОЦИАЛИЗЪМ ! Сега ни предстои да чакаме светлия ГЛОБАЛИЗЪМ,което си е същия КАНИБАЛИЗЪМ, но в световен мащаб. И май внуците ви ще го доживеят,горките

мадам
10 Jan, 2009 | 06:28

Господин Лазаров знам,че браво се вика на магаре обаче не знам как да ви похваля за статията.Точно така"Къде е Кака?".И не само кака,а и многото други мишки,които отиват да поспят или въобще не отиват в Народното събрание,просто може би ходят,защото не знаят какво да правят в къщи,а пари взимат,обаче ние хората не знаем защо?!Докога обаче ще търпим и ще бъбрим или ще се чешаме,където не ни сърби и ще се вайкаме,омръзна ни всичко това,все живеем с надеждата за по-добро БЪДЕЩЕ,ама не знам дали така както е тръгнало и пра-правнуците ни ще дочакат да живеят във СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА или тогава ще се затрием като нация и някоя друга страна ще си прехвърли историята ни.СРАМ И ПОЗОР тогава за нас потомците на Хр.Ботев,В.Левски и т.н.


vulgar
09 Jan, 2009 | 13:22

газЪт!

Emen Epten
09 Jan, 2009 | 13:20

Куе?..

vulgar
09 Jan, 2009 | 13:10

ептен ли българския правопис не научи барем...пише се с "Ъ"

Emen Epten
09 Jan, 2009 | 13:01

...ама вий какво искате от мен? И ГАЗА ли да давам...

Крис Буртон
09 Jan, 2009 | 04:44

Специално за Л. Лазаров от Крис Буртон или Христо Бозуков от Пловдив който живее в Клевеланд щата ОХИО -САЩ,предполагам че си спомняш от интервюто ми с теб в Густо майна Филибето.Подкрепям те! Отговорими на Емаила.

1
08 Jan, 2009 | 19:39

"...нямаме ли право да се осланяме на нашия любим Цар и неговата партия НДСВ?"
естествено, че имаме, но само ако си сменим чипа в главата:D.
тя каката сигурно е пак някаде я на курорт, я в луксозен сарай!
Спомням си като я върнаха от франция, много се беше разсърдила "милата", че тука хора бедстват, а на нея и прекъсват отпуската!?
Те и затова сигурно ни премиер, ни "журналистите" посмяха да я споменават(ама и ние имаме едни репортериии......)

Разсилен
08 Jan, 2009 | 17:13

Ами къде е нашият Цар, Негово Величество Симеон ІІ? Нали за това го доведохме от Мадрид да ни оправи и да ни повиши рейтинга пред ЕС. Сега в трудните моменти нямаме ли право да се осланяме на нашия любим Цар и неговата партия НДСВ?

hehe
08 Jan, 2009 | 16:52

Любомил Лазаров dobre si se oblqkul gledam na snimkata, taka topli4ko :)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.