Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бай Ганю пише писмо на Джон Маккейн
10 Ноември 2008
Не че чак толкова си падам по републиканците, и те са маскари, но давате лош пример.

Абе, бай Маккейн, бива ли такъв резил?

Бива ли да се оставиш на това малко гаджалче?

Що не го срита по кльощавия черен задник от самото начало?

Гледах малко от мухабета ви по телевизията.  Много го остави да говори.

Аз ако бях, както ми кипва кръвта, щях да скоча и да викна:

-         Сус бе, чингене! Ти къде се намираш? Нали ние ви  изучихме, нали ние ви дадохме хляба, сега си тръгнал и власт да искаш.

Само не ме разбирай грешно – не съм расист. Аз на нашите избори винаги казвам по една добра дума за малцинствата. Казвам, че съм против етническия вот, но не съм против турците. Те са трудолюбиви хора и затова трябва да си работят по строежите, а не да надигат глава.

И циганите са хубави хора, като седнем на софра само циганска музика викам. И първо обяснявам – най-напред ще ми свирите на ракия, после на вино. Някой път бъркат и им правя забележка.Другарски.

Изобщо за да има мир, всяка жаба трябва да си знае гьола. Вие в Америка сигурно нямате такава поговорка, затова стигнахте дотук.

Иначе уважавам и американския народ, но някой път отправям критики и към Америка. Че няма какво да прави в Ирак, примерно – ето, тук малко си приличаме с малкия черньо, ще прощаваш, и други работи казвам за Америка, но не че имам нещо против вас. Просто нашите хора обичат такива лафове. Срещу Русия обаче не смея. Оттам трябва да се учите и вие на избори.

По едно време започна да го даваш по-ачигьоз, на после пак се изнаназади.

Ако бях на твое място, толкова неща щях да кажа.

Онзи не стига, че е Барак и Обама, ами и Хюсеин на всичкото отгоре. Вие не сте били под негърско робство, но можеше нещо да кажеш за 11 септември.

Например:

 - Кои са терористите – убийци? Хюсеиновците!

Така трябваше да то кажеш. Да се изправиш и да ревнеш :

 -Искате ли нов 11 септември? Гласувайте тогава за хюсеиновците.

И още се сещам:

- Америка – на американците, черните – в Кения!

Белият дом – никога Черен дом! И т.н.

Това, че можеше да намекнеш, че майка му е курва, баща му – мошеник и т.н. си е отделно.

Трябваше по-рано да ти пиша. Ама не вярвах, че ще се изложите дотолкова.
Вече мога само да ви гледам сеира.

Как сега ще върнете Америка на американците?

Не че чак толкова си падам по републиканците, и те са маскари, но давате лош пример.

Утре чингенетата и у нас може да вземат властта.

То властта как да е – нейсе, запуши я, ами да не ни вземат чифлиците?


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

vulgar
13 Nov, 2008 | 13:39

аз чак сега прочетох статията и искам да кажа на автора да не забравя КОЙ рисува картинката - когато иска слга бяла боичка,когато му скимне-черна... Лошото е,че 4ифутите се правят на художници и серат върху картината на Бога

vulgar
13 Nov, 2008 | 13:29

в сто кила ракия се давя...за Ана,Жана,Яна и остров Ява.Яахуу!!!

Rumiana
13 Nov, 2008 | 12:09

Много добре написано. Разсмя ме. Журналист с интелигентно перо и точни попадения. Даже историята продължава и след статията ... в коментарите. Най-сериозните критики са от читатели ,които не пишат на кирилица.

vulgar
13 Nov, 2008 | 12:04

ако не знаете,Езоп е вулгарен българин - роб,на когото се налагало да говори скрито-покрито...оттогаз,та до днес ползваме езика му

Imigrant
12 Nov, 2008 | 21:34

Pichi po-shesto taka,mnogo dobre,daje si razdraznil niakoi hora s psyhologiata na balgarina-velik humanist i demokrat.

fk
12 Nov, 2008 | 19:39

Nau4i se parvo na pravopis!
Vtoro,prestani da pi6e6 rasistki statii,razdelia6ti naroda i vsiava6ti omraza.
Treto tu si edna kuha lejka s glavno K.
4etvarto 6tom si uj jurnalist,napi6i za upravnicite,koito dovedoha balgari,cigani,turci i vsiakakvi drugi do raba na mizeriata,ama ne ti stiska,za6toto si poserko i ni6tojestvo.Samo smeli i istinski jurnalisti pi6at za istinskite problemi.Za6toto naroda se ozlobi ot obedniavane i ot takiva rasisti kato Dogan,koito sled kato mu pusnaha proverka na imotite se razpi6tia i zapo4na da see rasizam,za da ne mu priberat kradenite pari i imotite.
Peto,Az kom6iite si turci ne gi mrazia,kak da gi mrazia,kato ne samo sme si pili 4esto kafeto,ami sa mi i pomagali,no takiva poserkovci kato teb ne gi ponasiam.
6esto,ako ne znae6 pitaj!Obama e po-bial i ot tebe.Majka mu e biala amerikanka,a s ba6ta si ne e imal mnogo ob6to,no naj-vajnoto e,4e darji na interesite na naroda si - amerikanskia.Kakvo 6te napravi?Ami tova,koeto mu kajat.
Sedmo,niamam ni6to protiv da jivee6 v tvoia si ograni4en sviat,no ne se izkazvaj nepodgotven i ne pi6i statii vsiava6ti omraza!
Abe ti si tolkova ograni4en,elementaren i tolkova pati drugite tuk ti go povtariaha,no ne ti stiga mozak i tova da osaznae6.Ti go plue6,to misli,4e dajd vali,hahaha.Jenia,balkanski!


vulgar
12 Nov, 2008 | 18:41

ADAME! Stiga ! ти си мъртвец!

ADAM
12 Nov, 2008 | 09:38

Che Guevaraaaa, Che Guevaraaaa, na golo dupe ironia ne se prai, nay mnoo da mu vlaze ney izotzad hehe.

Gudjo
11 Nov, 2008 | 22:10

DA TI *****!!!!!
NIAMA LI KOY DA GO GRAMNE TOIA PROSTAK????????

vulgar
11 Nov, 2008 | 10:10

в казармата имаше лаф на времето: "Остави,имаш желание!" Та и Барак заслужава уважение само поради желанието си...ДА ПОЧИСТИ КЕНЕФА боядисан в бяло,затова и го допуснаха там...жив се погреба,завалията...

vulgar
11 Nov, 2008 | 08:32

Блгодаря ти,"Озарен"! Тези "бели" домове,дето щели да почернят...стига бе. Казано е,че само душата може да е бяла,а не външността - варосана гробница...Тъй че Обама има шанса ДА ОСВЕТИ Белия дом,който без душа си е направо гроб...И не схващат ли хората,че СВЕТЛИНАТА /т.е. бялото/ е СПЕКТЪР от всички цветове и ...или я има,или е черна дупка. И с какво белите червеи са по добри от червените питам, рибарите...нека сме реалисти и да разбираме малко от рибарлък

sewda
10 Nov, 2008 | 23:57

Много добър профил на средния българин-расист.

Костов
10 Nov, 2008 | 22:51

Е бати простия пич, това Чалгев! Защото простотията по такива чалгии ходи!

Озарен
10 Nov, 2008 | 22:42

Мдаа,
От литерурна гледна точка- нищо за отбелязване, неуместен опит за отъркване в А. Константинов.
Но съдейки по разразилата се дискусия еднопистовия защитник на всички малцинства и етноси, но само ако са турски е успял да сподели комплекса си с ангажираната аудитория.
Тревожна липса на последователност и развитие!
Ех, Женя, каква ли ирония на съдбата би те поставила в ролята на горд защитник на правата на арменския етнос в любимата Турция?
Но ашхаду анла иллаха илла Аллах, който търси намира.
Последното не го пиша на арабски за да не затруднявам роднините ти, Женя.

Бай Ганьо
10 Nov, 2008 | 22:14

Ашколсун бе, кьополар, добре си го написал!

Чалгев
10 Nov, 2008 | 17:00

Те това е ! Писъмцето до МакКейн е гола вода и неграмотно написано, но пък и повечето коментари са на нивото на "великия Еугений"

Обаче някои правят забележки как..... аджаба да пишат ГРАМАТИЧЕСКИ ПРАВИЛНО.... пишещите мненията си тук !!!

Добре че авторът на супергениалното писъмце до Маккейн ..... не е допуснал чак толкова правописни грешки..... (някои глупаци си мислят още че не се пише мИнгене, ами чЕнгене.....)

Абе.... изоПщо..... вИлики чукчи-писатели сте бе.........

бай Пешо
10 Nov, 2008 | 16:51

Ех, Женя, Женя, комсомолецо дърт, я не се реди до Алека, оти си толкоз нищожен, че няма мярка, която да те хване.Суз, бе керата!!

Che Guevara
10 Nov, 2008 | 16:11

Абе, Адамчо, това, че не си схванал иронията на написаното говори само, колко акъл имаш, тоест - николко! Чак ми стана жал за тебе.

Che Guevara
10 Nov, 2008 | 16:09

Евгени, ВЕЛИК СИ, ВЕЛИК, ВЕЛИК!

ADAM
10 Nov, 2008 | 13:17

Abe pedal, ey takiva rasisti i nacionalisti kato tebe napraiha jivota takav neponosim. Ti oswen Bg ili v kraen sluchay Ru v druga darjava nema da mojesh da jiveesh. i znaesh li zashto : shtoto si kompleksar, shte pochnesh da se chudish dali ne si cigancheto na tazi darjava. İma gi navsyakade kato tebe i za tova kade i da idesh ti *****. Za towa si stoy v panelkata i si cheti ruskite knigi. Ti i v Rusia ako idesh shte ti *****, te i tamoshnite skinari sa ludi, tebe nema ta priznayat za chistokraven. Kat ta gledam malko si murgavichak ili neshto cigansko ili neshto tursko ima v kravta ti. (dyado ti moje da e nekoy pasha ot diarbekir). Ey takiva kato tebe trebe da gi sabera na edno myasto (ot razlichni nacinalnosti) i da gi ostavyat v ekstremalni ulsovia tka che samo ako deystwat zaedno da otceleyat.(ta vida az togiz). Ili pak da te pratyat nyakade deto ta mrazyat.(Chudno mi e ima li nyakoy deto da mrazi balgarite kato narod)
Se takiva kato tebe razdelyat horata vmesto da gi obidinyavat. Vyarno e seki pleme si ima harakterni belezi(koito se opredelyat ot mnozinstwoto : chernite ovce), a ti si edna harakterna chetrna ovca(koch ne moje da si, za da si majko se iska malko dostoinstwo). Ne ti idwa na uma che moje da sa ko napraili prezident za da go nabedyat za krizite koto shte stanat i koito sa prichineni ot prednite prosti vojdove i obkrajenie.

мм
10 Nov, 2008 | 12:59

Браво много точно написано.

dragozow
10 Nov, 2008 | 12:40

Така ли се пише "Ганю" бе глупак?

Мутрев
10 Nov, 2008 | 11:22

Брех, добре че нещо станало в.....Щатите....та да се развържат неграмотните "ченгене-чукчи писатели" в БГ !!!

Те го и тоя..... уж Бай-Ганю имитира..... но се вижда че просто си показва..... циганската душица!!!

Жалък си Бай-Ганьовче такова!!!

А Бай-Ганю си е просто.... нормално развит ....но не и ...дупедавец като такива като тебе !!!




  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.