Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Балон "открадна" пари
8 Май 2021
Забавните кадри показват как Ники отваря кутия с прикрепен към нея балон, той се издига във въздуха, отнасяйки със себе си 120 долара, привързани към връвта му
Потребителите на социалните мрежи споделят забавно видео, в което балон с хелий "бяга" от рожденичка от САЩ, отнасяйки със себе си парите, подарени й за празника, съобщи "Фокс нюз". Необичайната случка се е разиграла по-рано през седмицата, когато Ники Уокър е организира парти за най-близките си роднини по случай 37-ия си рожден ден.

Семейството на рожденичката решава да запише на видео момента, в който тя започва да разопакова получените подаръци. Забавните кадри показват как Ники отваря кутия с прикрепен към нея балон. В същия момент "освободеният" балон се издига във въздуха, отнасяйки със себе си 120 долара, привързани към връвта му като подарък.

Уокър първоначално не успява да разбере какво се случва. След като картинката бързо й се "изяснява", тя прави скок в опит да "докопа" балона, но вече е късно за намеса. На рожденичката не й остава друго, освен да проследи как парите й "прелитат" над оградата.

"Всичко се случи за миг, нямаше шанс да реагирам. Гледката на отлитащия с парите балон шокира всички", споделя Ники Уокър. Жената допълва, че все още не е намерила "откраднатите" пари, но се надява някой от съседите да я уведоми, ако е попаднал на балона с ценния "товар".


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.