Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В Китай откриха 6 тона фалшиви банкноти
15 Май 2020
Рекордната „сума“ от основаването на Народната република през 1949 г. е за 422 млн. юана ($59 млн.)
Китайската полиция залови най-голямата партида фалшиви банкноти – 422 млн. юана ($59 млн.), което е рекордна „сума“ от основаването на Народната република през 1949 г., предаде АФП.

Шестнадесет членове на бандата фалшификатори са задържани в съвместна операция, обхванала територия от южната провинция Гуандун до най-североизточната Хъйлундзян.

Фалшивите пари – около 6 тона, не са били пускани в обръщение, съобщи министерството на публичната сигурност.

Все повече китайци използват мобилни системи за плащания в ежедневния си живот.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
07 Dec, 2020 | 20:58

Добър ден/вечер/утро, пак съм Аз - да ва любя, - вашия бог Яхве. Винаги ме напушва смях като чета вашите реклами във финансовия бизнес, - вие така и не преодоляхте този гойски недостатък, да си вярвате в собствените лъжи! Какъв паричен дил, какъв алъш-вериш, че да носи профит - когато всичките пари в света са ваши! Искате да ги увеличите? - ами печатате, искате да се движи икономиката - вдигайте врява по медиите за небивал ръст или спад, или както съм ви обучил, едновременно и за двете, и ще се чувствате в свои води. Ама искате да се увеличава производствого? Че робите си работят по гойски за вас и си мислят че за себе си, - и всичко каквото не похарчат за най необходимото, го носят във вашия Куп! Искате да ви обичам, - да ви любя? - но не сте секси! С това си вживяване в работните си лъжи, Ме отблъсквате все повече, и напоследък с въжделение се вглеждам в Кантон. Станал съм цял на Изгода, жилата Ми е натупорчена от краката до аурата - и ще ви оставя! Защото ви извадих, вас специално - последния състав на Моите ударни Псета и Прасета, от най тлъстата кал, лигоча между Каспийско и Черно морета. Аз съм работил с много мазни и плъзгави племена, и Мексико даже съм избирал, - и виждате го сега - агония на смеещо се племе, незабелязващо че се смее на себе си.

Derek Douglas
06 Jun, 2020 | 01:12

Здравейте

Имате ли нужда от заем или сте отхвърлили банката си преди това, това е възможността, която сте търсили. Ние предлагаме както търговски заем, бизнес заем, студентски заем или всеки заем по ваш избор при 3% лихва. Заинтересованите лица трябва да се свържат с нас на адрес

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
Имейл: easyloanfirm20@gmail.com
WhatsApp: +19179797509

С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm20@gmail.com
WhatsApp: +19179797509

3% спешно предложение за заем

Annie Annie
24 May, 2020 | 02:30

100% гарантиран заем

За тези, които искат спешен заем, ви предлагам достъпна 3% лихва. Много банки са ви отхвърлили? Имате ли нужда от финансиране за консолидация

на дълга? Или ви е необходим финансов път за кариера за вашия бизнес. Така че ние сме най-доброто решение за вашите нужди.



Имейл: infos.kredit700@gmail.com

Whatsapp: +33 7 55 17 86 25


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.