Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Компания продаде по интернет 6000 коли само за 137 секунди
30 Ноември 2017
Компанията Lynk&Co, основана от китайския концерн Geely и принадлежащата му марка Volvo, стартираха продажбите на своя първи модел - кросоувъра 01
Компанията Lynk&Co, основана от китайския концерн Geely и принадлежащата му марка Volvo, стартираха продажбите на своя първи модел - кросоувъра 01. Първоначално автомобилът ще се предлага единствено по интернет, съобщава изданието Autocar, цитирано от КРОСС.

Цените на автомобила стартират от 170 000 юана (21 765 евро), като началото на продажбите постави и нов рекорд. Само за първите 137 секунди след пускането на автомобила в сайта на Lynk&Co, от него бяха изкупени 6000 бройки.

Кросоувърът Lynk&Co 01 бе показан през 2016 г., само месеци след създаването и на самата копания. На първо време моделите на марката ще се продават само в Китай, но амбициите са географията да се разшири с добавянето на Северна Америка и Европа.

Моделът, както и останалите автомобили на Lynk&Co, е изграден на новата компактна платформа CMA. Тя е разработена от фирмата CEVT, съвместно предприятие на Volvo и Geely.

Засега кросоувърът се предлага само с бензинов 2,0-литров турбомотор със 190 к.с., който е комбиниран със 7-степенна роботизирана скоростна кутия. Догодина ще излезе и версия с 3-цилиндров турбодвигател с обем 1,5 литра, развиващ 179 к.с.

Любопитното е, че компанията е готова да предостави на клиентите си пожизнена гаранция на своите автомобили. Освен това Lynk&Co ще осигури на купувачите си безплатен и безлимитен достъп до Интернет.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.