Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Днес е деня на бащата
26 Декември 2014
Това е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете
На 26-ти декември и в България се отбелязва Денят на бащата. Това е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете.

В София бащите от асоциация "Детство и с тати", асоциация "Член 24" и фондация "Бащи за отговорно родителство" организират нетрадиционна форма на протест срещу нереформираното, според тях, законодателство и работата на институциите. Те ще измолят, символично, помощ от арменския поп, станал нарицателно за последна надежда. Панчо Малезанов пояснява:

Сега ще искаме още законодателни промени, като и промени в работата на социалните. Искаме да им бъде направена методология, по която да работят, тъй като те работят абсолютно хаотично. Много от тях, бих казал, почти неграмотни. Не е толкова за нашите права, колкото за правата на наште деца. Така се разглежда вече този проблем. Освен законодателни промени е необходимо и да се спазва закона, а съдебната практика е изключително порочна.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.