Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българин се бори за живота си, друг нашенец го блъсна в Чикаго
13 Юни 2013
"Надявам се да умреш”, написал виновникът Станимир във фейсбук

31-годишен българин се бори за живота си в болница в чикагско предградие след като кола го удари при нелеп инцидент. Полицията е задържала друг наш сънародник заради инцидента, съобщава bTV.

Приятелите на 31-годишния Ивайло Иванов не могат да си обяснят случилото се. Според свидетели той бил на една маса с 25-годишния Станимир Дойчев и други приятели в популярно сред българите заведение в Чикаго.

Нещо обаче се случило на паркинга. Станимир се качил на своята кола и блъснал паркиран джип. Автомобилът отскочил и ударил Ивайло. Пред следователите Станимир казал, че загубил контрол над своята кола. Според очевидци обаче причината за инцидента било момиче.

Властите все още разпитват свидетели, за да установят точните причини за инцидента. Те не са повдигнали обвинения на Станимир.

„Готино е да удариш колата на някого докато е паркирана. Наистина харесвам предницата си. Надявам се да умреш!”, написал Станимир във фейсбук след катастрофата.

Междувременно Ивайло Иванов, който е от Разград, се бори за живота си. Той е в кома, с черепно-мозъчна травма.

„Много добър човек, много възпитан. Всеки, който го познава, би потвърдил. Никога с никого не се е заяждал, не е влизал в пререкания. Просто това беше шок за всички това, което стана”, казват близки на пострадалия мъж.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.