Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Повишиха уменията на охранители с европейски проект
26 Юли 2011
Проектът обхвана общо 390 служители на «БОС-ИТ» ЕООД

От 08 октомври 2010 година „Бюро за охрана и сигурност-ИТ” ЕООД стартира обучения по проект на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” чрез първоначално обучение и обучение по ключови компетенции.

Проектът „Повишаване професионалната квалификация на заетите в «БОС-ИТ» ЕООД (ESF 2102-01-07066) се осъществи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, която действа в периода 2007–2013 г. и е съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Проектът обхвана общо 390 служители на дружеството. Същите преминаха  професионални обучения по част от професията ”Охранител” 1.  “Физическа охрана на обекти”( 221 служители от включени 225), 2. „Банкова охрана и инкасова дейност”( 150  служители от включени 165 ). Допълнително част от служителите  придобиха  ключови компетентности  „Дигитална компетентност за работа с основни текстообработващи програми”( 57 служители от включени 60) и „Умения за поемане и оценка на риска”( 60 служители).

Обученията по различните модули стартираха през последната десетдневка на месец януари 2011 год. и продължиха до втората десетдневка на месец юли 2011 год. Те ще допринесат за повишаване на професионалната компетентност, ефективност и адаптивност  на служителите.

С изпълнението на проекта по Оперативна програма „Човешки ресурси”, „Бюро за охрана и сигурност-ИТ” ЕООД предоставя на своите служители още една възможност за професионално развитие в рамките на компанията. Чрез постоянното мотивиране на служителите компанията доказва, че хората са неин основен актив, а знанията и уменията им-основен приоритет на ръководния екип.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.