Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Четвъртокласничка роди и избяга, за да се жени
24 Октомври 2009
11 годишната майка в Сливен е най- младата родилка у нас в последните години

11 годишната булка Кортеза

В четвъртък вечерта дете, родено през 1998 година роди бебе тежко 2.5 след нормално раждане без усложнения в ВБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен. И детето- майка, и бебето са добре.

 „Това е най-малкото дете, което е родило дете в нашето отделение. Имали сме 12-годишна родилка, а тази е на 11 години и за сега е добре.", каза д-р Михайлова.

Кортеза е постъпила с болки в 21, 30 ч. на 22 октомври и родила след час. Докарали я със сватбена рокля. В петък тя пожелала да се прибере, защото вечерта била сватбата продължавала.. Д-р Михайлова заяви, че не може да поеме отговорност и да пусне родилката, защото от раждането не са изминали 24 часа. „Няма никой от нейното семейство, с когото да разговаряме. Родителите й са в Испания, а без тяхно съгласие никой не може да взема решения вместо младата майка", каза д-р Михайлова.

Бащата на бебето е на 19 години. Неговата майка се грижи за бъдещото младо семейство. Бебето ще се казва Виолета. За случая е информиран Отделът за закрила на детето.

В крайна сметка медиите съобщиха, че малолетната родилка е избягала от отделението, за да бъде булка.

В света най- младата известна родилка е перуанката Лина Медина, която през 1939 г. едва на 5 години и 7 месеца ражда с цезарево сечение син.

Впрочем за идентичен със сегашния случай съобщава д-р Вяра Джангозова- преди 1989 година тя е израждала 11 годишно дете, бабата е била на 29 години. Пак става въпрос за циганче. Възрастта му била установена по паспорта на майката. Тогава обаче за тия неща не се съобщаваше.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

lolita
01 Dec, 2009 | 19:30

Що още никой не се е разкрещял ПЕДОФИЛИИИИИ!!!!!

муспи
28 Oct, 2009 | 00:24

Симеон II Сакскбургготски каза че ако не се признае отцовството му ще се махне от България.

дима
25 Oct, 2009 | 23:30

циганска работа.Те са като котките.Колко хора искат да имат деца и се мъчат с този проблем,защо няма равновесие в този живот!!!!!!

Дилбара
24 Oct, 2009 | 12:23

Ша ражда и ша са жени, я, кат я сърби между чатала!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.