Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Драмата с най-младия “татко” на Острова се оказа пълна
Николай Атанасов - 19 Май 2009
ДНК-анализ доказа, че Алфи Патън (13) не е баща на бебето на Шантел Стедман (15), която спяла с още 6 момчета
Алфи, Шантел и малката Мейси.
Алфи, Шантел и малката Мейси.

Щастливите дни за Алфи и Шантел свършиха.

Истинският татко, Тайлър Баркър.

Оказа се, че 13-годишното момче Алфи Патън (Alfie Patten), който изглежда на не повече от 8 години, в крайна сметка не е най-младият татко във Великобритания, след като ДНК-тест доказа, че момиченцето Мейси, родено в началото на годината от 15-годишната му приятелка Шантел Стедман (Chantelle Stedman) не е негова дъщеря, съобщи британският таблоид The Sun. Вместо него, бащиството се пада на друг ученик, Тайлър Баркър (Tyler Barker), който тогава бил на 14 години, допълва The Daily Mail.

На 4 февруари т. г. британските медии съобщиха скандалната история на децата-родители Алфи и Шантел. Тогава невръстните майка и татко обявиха, че ще напуснат училище, колкото се може по-скоро, за да създадат семейство, да си намерят работа и да осигурят на малката Мейси нормално детство.

Алфи бе убеден, че той е бащата на бебето, тъй като Шантел му казала, че е девствена, преди да го срещне и няма никой друг. Родителите на децата също ги подкрепиха и обявиха, че ще помагат със всичко за отглеждането на Мейси.

Дни след публикуването на историята обаче, със своя версия за случилото се появи малкият Тайлър, който обяви, че той и още поне 5 други момчета са спали със Шантел по същото време. Момчето допълни, че редовно е оставало да спи в стаята на момичето в дома й в Ийстборн, Източен Съсекс (Eastbourne, East Sussex) със знанието на майка й. 

Останалите 5 тийнейджъри също потвърдиха, че са преминали през леглото на Шантел през същия период, като някои от тях заявиха, че са правили секс с нея повече от 4 пъти.

Най-младият татко Алфи отхвърли твърденията, заявавйки че единственият интимен партньор на Шантел, с която били заедно от 2 години, и се появяваше навсякъде със суетшърт с надписа: “I’m the Daddy!”. 

След появата на останалите кандидат-такковци обаче, британскитесоциални служби и Върховния съд в Лондон постановиха ДНК-тест на Алфи, Тейлър и останалите момчета през март.

След първоначалното избухване на скандала съдът забрани на медиите да публикуват повече каквато и да е информация за Алфи, Шантел и малката Мейси, но Областният съвет на Източен Есекс не успя да забрани по съдебен път вестниците да отразят резултатите от назначения ДНК-тест.

В заключенията по делото се посочва, че след скандалните разкрития Шантел изпаднала в стрес, след като четирима непознати я нарекли “к***а”. Тийнейджърката “плачела много всеки ден” и се страхувала, че този етикет ще й остане лепнат завинаги. Майка й, 38-годишната Пени, продължава да я защитава, твърдейки че дъщеря й наистина била девствена, когато срещнала Алфи.

Още през февруари, 44-годишният Крис Айрлънд (Chris Ireland), бащата на Тайлър, заяви, че Шантел съблазнила сина му, докато бил пиян, а малкият избухнал в сълзи, първият път, когато осъзнал, че може да е баща на бебето. След резултатите от теста обаче, бил решен да се грижи за дъщеря си.

Самият Тайлър разказва, че изгубил девствеността си по време на “секса за една нощ” със шантел миналия май, след купон с пиене в дома й. “Не ползвах предпазни средства, но Шантел ми каза, че ще вземе хапче на следващата сутрин. Смятах, че тя ще се погрижи за всичко. Майка й знаеше, че ще спя с нея”, разказва момчето, което допълва, че на другата сутрин майката дори попитала: “Хубаво ли прекара тази нощ?”. Тайлър посочва, че не повторил преживяването със Шантел, след като разбрал, че момчетата редовно минават през леглото й и той станал обект на подигравки от съучениците си.

Алфи пък останал “крайно шокиран и разстроен” от резултатите.

След скандала, Шантел, бебето, родителите й и 5-тте й братя и сестри се изнизали тихомълком и посреднощ от дома си в Ийстборн, разказват съседи.

Алфи и 43-годишната му майка Никола вече живеят в Хейлшам (Hailsham), като момчето продължава да поддържа контакт с Шантел по телефона.

Драматичната история подхрани обществената и законодателна кампания за по-добро сексуално обучение на учениците във Великобритания, която е на първо място по ранни тийнейджърски бременности сред държавите в Западна Европа.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
22 Jun, 2009 | 04:30

Ела мами
в греха на плътта -
иначе парите
ще отидат другаде.
Скъпи гои
не подслушвайте,
моята мантра! -
ето ви холокост,
да си имате работа.
Лъскави гои
аз съм богат!
Вижте с колко пари
е пълен моя ров, -
те са за вас,
за вас, сладури?..
И ето, аз съм готов.

сиси
20 May, 2009 | 08:05

мда сигурно е напълно законно нашите мангали да правят деца , докато са малолетни, а аз подозирам, че се осъществява и секс между братовчеди

Noname
19 May, 2009 | 22:44

Явно новините се свършиха и ни занимават с глупости!

mc2
19 May, 2009 | 15:20

На такива новини в България не се обръща особено внимние, защото са ежедневие в определени махали!

infoman
19 May, 2009 | 14:54

и никой не коментира?!? До къде я докарахме. Или викате "Щом се обичат, нека се роят (вземат)"?


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.