Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Какво вещаят астролозите за изборите догодина
2 Декември 2008
Ще спечели партия, която води позитивна кампания и не прибягва до компромати

На предстоящите парламентарни избори ще бъдем свидетели на сблъсък на две партии от слънчев тип - БСП, като управляващи, и ГЕРБ - поради качествата на нейния лидер Бойко Борисов. Това вещаят звездите, съобщи председателят на Българската астрологична асоциация Кирил Стойчев. През ноември следващата година кризата ще достигне своя максимум и постепенно ще започне излизане от нея. Изборите за евродепутати ще повторят резултата на парламентарния вот, казват звездите на астролозите. Другите участници в политическия живот са с по-ниски шансове за самостоятелно влизане в парламента. Но обединение на десните в коалиция може да доведе до по-добър резултат, предвещаха астролозите.

Според техните наблюдения СДС съответства на Меркурий, чиято символика се свързва с партии, в които много се говори, критикува и по-малко се действа. Така че СДС има малки шансове да мине 4% бариера, посочи Стойчев. ДСБ и лидерът й Иван Костов съответстват на планетата Сатурн, заяви още той и коментира, че избирателите биха гласували за такава партия, когато искат да накажат управляващите, подобно на 97-а година, но тези събития през 2009 няма да се повторят, затова шансовете на ДСБ не са никак високи да влязат самостоятелно в парламента.

Астрологът е категоричен, че ДПС съответства на Плутон и влиянието й ще намалява.
„Тя няма да повтори успеха си от предишните избори, ще бъде представена в следващия парламента, но вероятно не в изпълнителната власт", каза Кирил Стойчев. „Атака" съответства на Марс, нейният максимален изборен потенциал е около 17%, но няма да бъде достигнат, защото част от избирателите ще гласуват за партията на Бойко Борисов, който също е марсова личност, обясни астрологът. През 2009 звездите са предвещали да се стоплят отношенията между Русия и САЩ Според неговата прогноза НДСВ се превръща от партия от слънчев тип, каквато е била през 2001 година, в партията от меркуриев тип, каквато е СДС, и шансовете й да влезе самостоятелно в парламента са само теоретични. БСП като лява социална партия следва да бъде отнасяна към символиката на Луната, но като управляваща приема и част от качествата на слънцето, което я прави претендент в изборна надпревара. Според звездите другият претендент е ГЕРБ, обединяваща качествата на Слънцето и на Марс.

Борбата между основните претенденти БСП и ГЕРБ ще спечели този, който в посланията си се придържа към слънчевата символика, прогнозира астрологът и препоръча позитивна кампания и издигане на харизматични личности. Звездите предвещават за 2009 година, че ще е по-напрегната. През ноември следващата година кризата ще достигне своя максимум и постепенно ще започне излизане от нея. България навлиза в 20-годишен период на повишена сеизмична активност в следствие навлизането на Плутон в Козирог. Тя ще продължи около две години и в края на периода ще започне10-годишен възход на световната икономика.

Според звездите световната финансова криза е преминала прага на България в началото на октомври. През 2009 година ще настъпи противостоене на две бавни планети - Сатурн и Уран, което ще даде отражение на икономически, политически и социални процеси и ще засегне и хората. Войни не очакваме и кризата няма да е толкова мащабна, както при предишната опозиция на тези две планети, казаха астролозите. Според техните прогнози, най-тежките промени следва да очакваме в икономиката и борсите, ще има нестабилност на валутния курс и кризисни ситуации в отраслите, влияещи се от двете планети. Като такива астролозите посочиха авиацията, строителството, космонавтиката, електрониката и високите технологии, застрахователния бранш. Ще има много големи съкращения на чиновници категорични са още астролозите. Те прогнозират и че ще има спад на цените на нефта, което ще има положителен ефект.

В света догодина водещи ще бъдат левите сили и в различните европейски държави астролозите очакват засилване на левите партии През 2009 звездите са предвещали да се стоплят отношенията между Русия и САЩ. По отношение на България, астролозите съобщиха, че страната навлиза в 20-годишен период на повишена сеизмична активност в следствие навлизането на Плутон в Козирог. В света догодина водещи ще бъдат левите сили и в различните европейски държави астролозите очакват засилване на левите партии.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.