Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Чорапогащи за трикраки извънземни продават в Плевен
1 Декември 2008
Производител е иначе реномирана италианска фирма, къде ли смятат да ги пласират наистина...

Чорапогащи с три крачола, които могат да се обуят само от извънземни, при условие че те са трикраки, донесе в редакцията нашата читателка Л.П. от Плевен. Тя ни обясни, че ги е купила само преди дни от магазин в града, а не от продавач по улицата. След като се прибрала от пазар вкъщи, извадила стоката от кутийката и видяла нещо, което направо я изумило. Чорапогащите били не с два, а с цели три крачола, като третият дори е по-дълъг от останалите два.
 
А иначе стоката идва от солидна италианска фирма, известна с производството си само на чорапогащи. Дамският аксесоар, както е посочено на етикета, е 15 дена, което значи със средна плътност. На нашата читателка й направило впечатление и фактът, че на розовата луксозна  опаковка има всичко като информация -  дори имейла на фирмата производител, града и улицата, на които се намира реномираната фабрика.

Но... нито ред на роден български език, каквито са изискванията. Има наистина  няколко думи на кирилица, но от тях научаваме само, че фирмата има дистрибутор в Москва на улица Космонавтов № 6.

От тази единствено разбираема от българските потребители информация преценихме, че стоката с трите крачола е за извънземни, като производителите са разчитали тя да се пласира сред тях от... космонавтите.

Но малко сбъркали адреса. Жената, която ни показа необичайните чорапогащи,  пожела да остане анонимна поне докато не опита да подмени „интересната” покупка.

В случай, че от Комисията за защита на потребителите проявят интерес към случая /не се подсмивайте иронично/ можем да помогнем с информацията. 

Желаем успех. 

в. Посоки, Плевен


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

!?
01 Dec, 2008 | 13:08

А дали този продукт не е насочен към по-надарените мъже ... ?! Идва зима ... човек трябва да се топли все пак !!! :о))


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.