Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Американски милионер финансира лечението на второ българско дете в Бостън – нужни са още средства.
8 Септември 2008
Гошко от Харманли вече се чувства добре, дано и Сашко има тоя шанс
Гошко вече е добре
Гошко вече е добре

Малкият Александър обаче има нужда от помощ

Американецът Реймънд Тай и неговата фондация финансират голяма част от лечението на тригодишния Александър Петров от Крън, община Казанлък, който страда от оклузивна хидроцифалия и съдова аномалия с характеристика на аневризма на v.magna Galeni.

Американецът приема присърце молбата на майката на българчето и влиза в преговори с Детската болница в Бостън, която е втора в класацията по неврология и неврохирургия сред детските клиники в Америка. Благодарение на преговорите, цената за цялостното лечение , което ще се състои от серия от емболизации е свалена  от $216, 000 на $116, 951. Г-н Реймънд Тай вече е направил дарение от $ 50,000 долара  в Детската болница в Бостън.

Родителите са стартирали кампания за набиране на средства и в момента сумата която не достига на семейството, за да заминат веднага на лечение  е приблизително $46,000 долара.

През месец май тази година Реймънд Тай финансира операцията на друго българче – Георги Борисов от град Харманли, който претърпя рядка операция за удължаване на тънкото черво в същата болница. Лечението е успешно и детето се чувства много добре.

За тези, които желаят да помогнат на семейството, дарителската банкова сметка на Александър в ПроКредит Банк е:

BGN - BG07PRCB92301024098817
EUR - BG54PRCB92301424098811
 


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.