Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ако знаете нещо, обадете се!
14 Август 2008
Шест месеца в пълна неизвестност, няма развитие по случая с изчезналия бургаски бизнесмен
Инж. Стоян Стоянов е в неизвестност от 6 месеца
Инж. Стоян Стоянов е в неизвестност от 6 месеца

Инж. Стоян Стоянов, управител и съсобственик на фирма "Гранити" ООД изчезна при мистериозни обстоятелства преди шест месеца и до днес не се знае какво всъщност се е случило с него. Комуникационна група Имидж Адвертайзинг публикува телефоните 0888 104096 и 0888 104125, предоставени за набиране на надеждна информация срещу възнаграждение относно злополучното събитие.

 Надяваме се всеки, който може да помогне да се разнищи този криминален случай, да позвъни на обявените телефони, се казва в изпратеното до "БГ Фактор" изявление на агенцията. Недопустимо е в 21 век в една правова държава член на Европейския съюз да продължават безследно да изчезват хора.

 Инж. Стоян Стоянов бе управител и съсобственик на фирма „Гранити” ООД. Дружеството е един от най-големите дистрибутори на строителни материали в Бургаска област. Инж. Стоянов беше бизнесмен от нов тип, който се интересуваше от всички нововъведения и се стремеше да ги приложи на практика в своята работа.

Инициатор бе на редица социални кампании с изключително значение за град Бургас, спонсор на множество културни и обществени мероприятия, меценат и други. Той изчезна в нощта на 6 март 2008г. пред дома си в Бургас. Оттогава се води разследване, но все още няма никакво развитие по случая, не е открита дори следа и никой не се обадил да поиска откуп за него.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

атанас
24 Aug, 2008 | 16:59

В този случай не се говори,за пари,нито,че някой на някого се е обадил!Явно този човек е пречил много на някой,но този някой си е свършил перфектно работата!

da
15 Aug, 2008 | 16:40

dano go namerjat...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.