Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Фолкдивата Галена спечели приза "Сексбомба на годината", Пламен Константинов е най-секси мъж
20 Май 2008
Новите гърди на Андреа изкочиха от оскъдната й рокля

Фолкидвата Галена е носителка на титлата Сексбомба на годината, която спечели на снощната целемония в клуб Ескейп. Тя дойде на партито заедно с приятеля си Галин и се включи в благотворителната кауза на събитието за борба с рака на гърдата и закупуване на мамограф – уред за диатностика и откриване на рака на гърдата. Певицата получи отличието си от Христо Кьосев, главен редактор на "Плейбой" България.

Конкурсът се реализира за втори път от ПР Агенция ВИП Комюникейшън и безплатното луксозно издание V.I.P. Zone.

Златното момиче "Мис Плеймейт 2007" Златка Райкова облиза захарната статуетка  в категорията "Най-секси блондинка", а отличието й връчи Хари Янакиев от "Пайнер". Наградата за "Най-секси двойка на годината" журито присъди на фолкпевицата Андреа и приятелят й Кубрат Пулев, който от няколко дни се подготвя в Белмекен. Чаровната блондинка излезе сама да получи наградата си от Райна Деницова от Dir.bg. Андреа попадна във фокуса на обективите още с появяването си в клуба. Ефектната й рокля едва прикриваше пищните й форми и както се очакваше-не за дълго. Въпреки, че по време на изпълнението си тя грижливо я придърпваше това само отложи неизбежното и в края на конкурса на няколко пъти гърдата й се показа.

В категорията "Секссимвол на годината" 2008 наградата получи волейболният ни национал Пламен Константинов, но тъй като той не присъстваше "Сексбомба на годината" 2007 Галена Димова, която скоро чака бебе, даде наградата на неговия приятел - волейболиста Ивайло Гаврилов, който ще му я предаде.

За "Най-секси водеща на годината" журито отличи Вили Сечкова от ТВ 2, а наградата й връчи Моника Пещерска от радио Романтика.
Росен Димитров от списание "Нов фолк" награди фолкпевицата Мария в категорията "Най-секси майка на годината", макар че тя все още не е родила, но и това ще се случи до два месеца.

Хари Пурич не успя да връчи наградата за "Най-секси бизнесдама на годината" на Бояна Шарлопова, тъй като отличената не присъстваше. "Най-секси модел на годината" стана Венета Харизанова, като пребори в категорията хубавиците сестри Шехтови, Жасмина, Петя Велкова.

Шефката на Евромоделс,  светският редактор на "Нощен труд" и водеща на шоуто „Часът на блондинките” Патриция Кирилова награди водещата от телевизия "Планета" Симона Първанова с отличието "Sexy for guest" за очарователната й визия с акцент червени пера на миглите. "Мис България 1999" Елена Ангелова спечели приза за "Най-добра визия", с което доказа, че за десет години красотата й не се е изгубила, а бизнес-дамата Весела Барбукова бе отличена с приза “Lady of spirit”, заради нейната отдаденост към благотворителността.

Водещата на конкурса – журналистката от БНТ Нина Николова и нейният партньор на сцената д-р Станимир Хасърджиев на няколко пъти предупреждаваха гостите да внимават, тъй като клубът е изпълнен с взривоопасни, сексапилни дами и попита дали има "сапьори".

Церемонията мина под патронажа на Борбата с рак на гърдата. Извън конкурсната програма председателката на онкоболните в България Жени Адърска награди журналистката от БТВ Кристина Баксанова за “безрезервното човеколюбие и неизменната отзивчивост” в борбата с коварната болест. Към благотворителната кампания се включиха и “Винпром пещера”, “Двете фукли”, студиа за лазерна козметика “Пикасо”, шоколадова фабрика “Софкао”, “Аспекти”, бутици за цветя “Феите”.

Да видят на живо церемонията и наградените, дойдоха бизнесдамата Ваня Червенкова, мистър Менхънт 2006 Али Алиев, певецът Крум в компанията на фолкпевицата Джина Стоева, Мис България 2007 Юлия Юревич, както и родн плейбои, които задръстиха улиците край Ескейп с лъскави лимузини за над 10 млн.евро.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.