Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Австриец държи дъщеря си 24 години в плен, тя му ражда 7 деца
28 Април 2008
Три от децата живеят с майка си под земята, за пръв път виждат слънце
Йозеф Фрицл, отвлякъл дъщеря си на 18 год и я държал в окови 24 години в мазето
Йозеф Фрицл, отвлякъл дъщеря си на 18 год и я държал в окови 24 години в мазето

Елизабет от времето, когато бащата за пръв път е посегнал

Къщата, в която от 24 години се разиграва тази драма

В Австрия бе разкрито нечувано досега престъпление: 73 годишен баща държал дъщеря си в продължение на 24 години в плен в тайно избено помещение и я третирал като сексуална пленница. 42 годишната жена родила през това време 7 деца от баща си, едното е починало при раждане, три от децата се отглеждат от бащата и втората му съпруга, която твърди, че не знае нищо по въпроса, други три деца са открити в тайните помещения с майка си.

През август 1984 година Йозеф Фрицл заключва 18 год. си дъщеря Елизабет в мазето. Оковава я в белезници. Казва на полицията, че момичето е в неизвестност, а на съседите обяснява, че е заминала с някаква секта.

Днес става ясно, че през цялото това време Елизабет е била в плен. Открита е в подземно жилище под къщата на баща си, четири стаи, без прозорци, тоалетна. Въздухът е влизал през маркуч и вентилатор. Затворът е бил дострояван с времето, вратата се отваря с код.

Бащата е насилвал дъщеря си още от 13-ия и рожден ден. За това, че той я е държал в плен като сексуална робиня, говорят родените в затворничество деца. 15 год. Лиза, 14 год. Моника и 12 год. Александер растат при Фрицл и неговата втора жена горе в къщата. Йозеф Фрицл всеки път е твърдял, че дъщеря му ги е оставяла нощем пред входната врата и пак е изчезвала сс сектата. Фрицл са осиновили официално децата, пращат ги на детска градина, училище. Никой не е предполагал, че тези деца са плод на кръвосмешение, още по- малко пък, че майката е пленена в избата.

В тайните помещения заедно с Елизабет са открити още три деца - Керстин на 19, Щефан на 18 и Феликс на 5 години. Веднага, след като полицията ги е освободила, те са поставени под грижите на лекари и психолози. Децата са съвсем беззащитни и напълно дезориентирани.

24 години никой не е забелязал какво става в избата на къщата в Амщетен. Преди няколко дни внезапно в клиниката постъпва за лечение тежко болно 19 год. момиче. Това е една от дъщерите, които са живели с майка си в подземието. Състоянието и е толкова тежко, че лекарите я поставят в изкуствена кома. Когато полицията разследва откъде се е появило момичето, разкрива тайния затвор. Бащата, очевидно вече наясно какво следва, пуска малко преди да дойдат екипите, дъщеря сиЕлизабет. Държана 24 години в плен, жената изглежда с 20 години по-стара от възрастта си. След като полицаите и обещават да я защитят от баща и, тя започва да разказва. Отначало никой не вярва на ушите си. Арестуват Фрицл, той казва тайния код, освобождават Феликс и Щефан, които заедно със сестра си Керстин са расли в плен. До този момент те не са виждали в живота си слънце...

Все още много въпроси нямат отговор. Дали втората жена на Фрицл наистина не е знаела какво става в къщата, както твърди? Как така никой от съседите не се е усъмнил в нещо нередно? Тест за бащинство ще бъде направен на всички деца, за да се потвърдят фактите. Историята напомня драмата на виенчанката Наташа Кампуш, която бе отвлечена и живя в плен осем години, но далеч надхвърля рамките на мислимото...


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Nino
09 May, 2008 | 12:00

Psiho--tova obesnjava vsicko!No siguren sam-majkata e znaela!...tova sa 24g-ni...........Jalko za decata i jenata............

vulgar
08 May, 2008 | 08:33

А бе вие не разбрахте ли,че тоя изрод е ЕВРЕИН...от Австрия !!! Те това им е к..ския номер на чифутите - правят си мръсотиите,а ги приписват на нациите имали нещастието да ги търпят,уж като свои сънародници. Чифут никога не се приобщава. Този точно по тази причина е заплождал дъщеря си - да не би да се "КРЪВОСМЕШИ" с омразните му германци! ПРОУМЕЙТЕ го най-сетне!!!

Tun4o
01 May, 2008 | 09:48

Toq ne trqbva a go ubivat. Trqbva da go darjat jiv i da go ma4at do kraq na dnite mu ***** i uroda

MIROSLAVA
30 Apr, 2008 | 01:59

NQMAM DUMI NAPRAVO ,NAPRAVO SAM V 6OK NE MOGA DA POVQRVAM KAK EDIN BA6TA 6TE POSTAPI TAKOVA JIVOTINSKO OTNO6ENIE S DA6TERQSI.

moni
29 Apr, 2008 | 23:56

taka za mene tozi idiot e prost urot az sm na 14g i sm hodil v avstriq am6teten tam si4ko hora sa koltirni i taq zgrata katatamu sm q vijdal !!! zanego trqbva smart hora

доктор
29 Apr, 2008 | 10:15

защо отмениха смъртните присъди!Тогава в същата маза по същия начин окован доживот без помилване!

Nataliq
28 Apr, 2008 | 16:25

Тоя трябва да го обесят за топките!

liubka
28 Apr, 2008 | 15:43

тоя сигурно е от хитлеровата свита. може и дявол да е,щом си такова децата

Robert
28 Apr, 2008 | 12:42

Е това не е за вярване

Мамата си джаса
28 Apr, 2008 | 11:11

Мамата си джаса. Ебати психара

Мариян
28 Apr, 2008 | 10:27

***** МАЙКАТА!!!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.