Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Приказки без край в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив
14 Април 2014
Инициативата е насочена към подобряване на болничната среда и престоя на децата с помощта на мобилни библиотеки и специално обучени аниматори.

Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Св. Георги“ – Пловдив се присъединява към Националната инициатива „Приказки без край“. Тя е насочена към подобряване на болничната среда и престоя на децата с помощта на мобилни библиотеки и специално обучени аниматори.

Стартът на кампанията в Пловдив ще дадат актьорите и телевизионни водещи Димитър Рачков и Енчо Данаилов - Бате Енчо, които ще се забавляват заедно с децата, докато боядисват заедно Великденски яйца. На настанените в лечебното заведение малки  пациенти, звездите ще поднесат и подаръци.

Началото на Националната инициатива „Приказки без край“ бе поставено през месец ноември 2012 г. като част от корпоративната социална отговорност на „ГлаксоСмитКлайн“ и „Panadol Baby”. Инициативата е насочена към бързото възстановяване на малките пациенти и засилване на емоционалната връзка между децата, родителите и лекарите. Партньор на „Приказки без край“ е Българската педиатрична асоциация.


последни в Здраве:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.