Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арестуваха жена заради секс на собствения й балкон
19 Юни 2022
Жената може да получи до 7 години затвор заради публична обида на обществения морал
16-секундният клип, на който двойката се забавлява в многоетажен апартамент, очевидно е заснет от прозорец отсреща. Полицията е задържала жената, заснета на видеото, и в момента издирва партньора й. Героинята на видеото е обвинена в публична обида на обществения морал и може да бъде осъдена до 7 години затвор. Жената отказа да даде показания.

Адвокат Алберт Лук Уай-Хун, с когото журналистите се свързаха за коментар, каза, че инцидентът е по-подходящ за непристойно поведение, като за такова нарушение извършителят може да бъде осъден на 6 месеца затвор и глоба от 1000 хонконгски долара. Специалистът обясни, че балконът е частна зона, което означава, че формално половото сношение не е станало на публично място, но може да бъде наблюдавано от случайни зрители.

Уай-Хун отбеляза също, че лицето, публикувало видеото, е заплашено от максимална присъда от три години затвор и глоба от 1 млн. хонконгски долара.

Към момента жената е пусната под гаранция, но е длъжна да се яви в полицията през юли. Разследването на инцидента продължава. Говорител на полицията каза, че в близко бъдеще са възможни допълнителни арести по случая. /БГНЕС


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.