Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Защо Морган Фрийман носи скъпи обеци?
26 Декември 2020
В много интервюта журналистите често задават на актьора един и същ въпрос: защо продължава постоянно да носи скъпи обеци? Скоро актьорът разкри тайната си
Актьорът Морган Фрийман, дори в напреднала възраст, не променя стила си, към който започва да се придържа още в младежките си години. Звездата от филмите „Тъмният рицар“, „Седем” и „Да возиш мис Дейзи” носи костюми в класически нюанси, бейзболни шапки и слънчеви очила от различни марки, съобщава РИА Новости. Една от дългогодишните загадки за феновете остават обеците на актьора – те често са украсени със скъпоценни камъни.

В много интервюта журналистите често задават на актьора един и същ въпрос: защо продължава постоянно да носи скъпи обеци? Скоро актьорът разкри тайната си. Той обясни, че носи обеци по същата причина, както моряците през миналите векове. Според легендата те носели неизменно скъпи обеци, за да може в случай на смърт другарите им да платят погребението на починалия. Това не било трудно, тъй като бижутата се приемали като платежно средство във всяка държава.

Според Фрийман, всеки чифт негови обеци е достатъчно скъп, за да се плати прилично погребение на непознато място. Остава загадка дали звездата се е пошегувала. 


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.