Факти, Анализи, Коментари
   4 Август 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Емил Димитров е новия министър на околната среда и водите
15 Януари 2020
Емил Димитров, по-известен с прякора Ревизоро, заема мястото на Нено Димов, чиято оставка бе гласувана преди това от депутатите
Парламентът избра Емил Димитров за министър на околната среда и водите. „За“ гласуваха 111 народни представители, „против“ - 96 депутати. Нямаше въздържали се, съобщава КРОСС.

Емил Димитров, по-известен с прякора Ревизоро, заема мястото на Нено Димов, чиято оставка бе гласувана преди това от депутатите. Димов е в ареста по обвинения в умишлена безстопанственост заради водната криза в Перник.

Предложението на ВМРО Емил Димитров да оглави Министерството на околната среда и водите бе подкрепено от депутатите от ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

Още преди разискванията в зала от „Воля” обявиха, че няма да участват в гласуването.

Кристиан Вигенин каза, че БСП също няма да подкрепи предложената кандидатура и попита защо само Нено Димов е „на топло в ареста”, а други, съобщавайки името на регионалния министър Петя Аврамова, са си на „топло у дома”.

От ДПС също заявиха, че няма да подкрепят предложението Емил Димитров - Ревизоро да оглави МОСВ.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.