Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Срам за Левски, браво на ЦСКА и Локомотив ПД
2 Август 2019
Унизителна загуба за Левски в София с 0:4 от АЕК Ларнака
Левски отпадна от европейските турнири след загуба с 0:4 от АЕК Ларнака в мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. "Сините" инкасираха общо седем гола в двата мача срещу кипърците.

Носителят на купата на България през миналия сезон Локомотив Пловдив се класира изключително драматично за третия квалификационен кръг в Лига Европа. "Черно-белите" загубиха с 1:3 като гости срещу Спартак Търнава, но след победата си с 2:0 преди седмица продължават напред след повече отбелязани голове на чужд терен.

ЦСКА продължава напред в Лига Европа, след като острани хърватския Осиек. Футболистите на Люпко Петрович продължават напред след 4:3 при дузпите. Армейците спечелиха с 1:0 в София, но днес отстъпиха с 0:1 при дузпите показаха здрави нерви и се класираха за третия квалификационен кръг. Там съперник ще бъде Зоря (Украйна). Първата среща е на 8 август в България.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.