Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пак Х
26 Март 2019
Националите ни по футбол завършиха 1:1 като гости на Косово във втория си мач от европейските квалификации
Националите ни по футбол завършиха 1:1 като гости на Косово във втория си мач от европейските квалификации. В 39-ата минута Васил Божиков даде аванс на българите, а в 60-ата Зенели изравни. В другия мач от нашата първа група Англия спечели гостуването си на Черна гора с 5:1, съобщава БНР.

В първия мач българите отново завършиха 1:1 като домакини на Черна гора. Така в класирането водят англичаните с 6 точки пред България с 2, следват Косово и Черна гора с по една точка, а последен е отборът на Чехия без точка. Футболистите на Косово и чехите обаче са с мач по-малко. Следващата среща на националите ни е гостуване в Чехия на 7 юни.

Селекционерът Петър Хубчев заяви, че по-скоро съжалява за ремито в Прищина с оглед развоя на срещата. Той отреагира остро на появилите се информации, прогнозиращи освобождаването му от поста.

Хубчев заяви пред БНТ: „Ако трябва повече да се радваме, че спечелихме точка срещу Черна гора, днес трябва малко повече да съжаляваме. Изключително доволен съм от желанието, с което излязохме през първото полувреме. Потвърждават се нещата, които говорят всички треньори в тази група. Виждате - с 2 точки дотук сме на 2-о място, тоест се класираме засега. Така че трябва да сме доволни. За Англия е добре, че победиха. И за нас е добре, защото Черна гора е пряк конкурент.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.