Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Момченце на 2г. падна от III-я етаж на болница във Варна
3 Февруари 2019
Небрежност от наша страна е нямало, а как се е случило, най-вероятно полицията ще даде информация, коментират от болницата
Състоянието на 2-годишното момченце, което е паднало от междустълбищната площадка в родилното отделение на Многопрофилната болница "Света Анна" във Варна, остава критично, съобщава БНР. 2-годишното момченце е излязло от операция и е преведено отново в реанимацията на здравното заведение. За съжаление състоянието му остава критично, с опасност за живота. Това съобщи д-р Антон Станев – заместник-директор на здравното заведение. 

"В много тежко състояние е детето, критично за живота му, с тежка черепно-мозъчна травма, със субарахнодален мозъчен кръвоизлив, с оток на мозъка и с контузионни огнища в белите дробове. Небрежност от наша страна е нямало, а как се е случило, най-вероятно полицията ще даде информация. Заради грипната епидемия свиждането е забранено, но дали е било на свиждане с родителите си, не знам, с двама души е било".

По предварителни данни, детето е било с родителите си на свиждане в родилното отделение, но засега от полицията не оповестяват подробности по инцидента. 

Разследването на случая е под ръководството на Районната прокуратура.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.