Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Температурите паднаха до минус 15 градуса
1 Декември 2018
Максималните температури в Северна България ще са между минус 4 и 1 градуса, в Южна България и по крайбрежието на морето - между 3 и 8 градуса
Времето в събота ще остане студено, с минимални температури между минус 15 и минус 10 градуса, в Южна България - от минус 5 до минус 2 градуса. В сутрешните часове в Дунавската равнина ще има ниска слоеста облачност или мъгла.

През деня от запад ще се заоблачи с предимно средна и висока облачност, най-късно - над североизточните райони, където ще има повече слънчеви часове. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури в Северна България ще са между минус 4 и 1 градуса, в Южна България и по крайбрежието на морето - между 3 и 8 градуса. Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

В планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд от запад облачността, предимно висока, ще се увеличи. Ще духа умерен, по високите и открити части - временно до силен, северозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще е около 1 градус, а на 2000 м - около минус 4 четири.

По Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд от югозапад ще заоблачи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 0 и 3 градуса. Температурата на морската вода ще е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.