Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Румънец с украински произход е задържан във връзка с убийството на Виктория Маринова в Русе
9 Октомври 2018
С него работата продължава. Задържан е за 24 часа, посочи старши комисар Теодор Атанасов
При разследването на убийството на Виктория Маринова е задържан румънски гражданин, чието алиби се изяснява. Към момента той не е заподозрян за престъплението. Това заяви днес ръководителят на областната дирекция на МВР в Русе старши комисар Теодор Атанасов, съобщава БНР.

„С него работата продължава. Задържан е за 24 часа“, допълни той, като посочи, че става дума за румънски гражданин с украински произход.

Атанасов допълни, че в оперативния щаб на разследването в Русе участват вътрешният министър Младен Маринов, директорът на ГДБОП и трима прокурори от Върховна касационна прокуратура. 

По-рано „Хоризонт“ съобщи, позовавайки се на свои източници, че има задържан по случая с убийството на Виктория Маринова и че става дума за румънски гражданин, имащ и молдовски паспорт.

Сигналът за жестокото убийство на 30-годишната Виктория, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото ѝ беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.