Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Александър Манолев отказа номинацията за министър на транспорта
13 Септември 2018
Той обяви това с мотива, че срещу него се води, цитирам, "координирана атака от една определена група"
ГЕРБ и Обединени патриоти трябва да намерят нова кандидатура за министър на транспорта. Предложеният от премиера Бойко Борисов за поста, настоящ зам.- министър на икономиката Александър Манолев отказа номинацията, съобщава БНР.

Той обяви това с мотива, че срещу него се води, цитирам, "координирана атака от една определена група". Това той съобщи на нарочна пресконференция, че ще помоли министър-председателя Бойко Борисов да оттегли кандидатурата му.

„Причината за това е координираната атака, която се провежда срещу мен от една определена група. От момента, в който номинацията ми бе обявена, със скалъпени твърдения и без никакви доказателства се опитват явно да блокират работата ми в Министерство на транспорта. По този начин се атакува не само мен като кандидатура, но и целия кабинет. Давам си ясна сметка, че всички тези съшити твърдения нямат нищо общо с истината, а напротив има доказателства точно в обратната посока – те обаче явно не са от интерес. /.../ Явно някой се притеснява от реформите, от политиката, която бих провеждал в Министерството на транспорта. Не мога да допусна да ме вкарат в обяснителен режим, още по-малко ГЕРБ и премиера“.

Манолев съобщи още, че ще се срещне с адвокати и ще предприеме контрадействия, за да защити името си. Манолев все още не знае дали ще остане на заемания досега пост като заместник-министър. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.