Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лудогорец победи Зрински с 1:0
9 Август 2018
Като цяло през почти целия двубой възпитаниците на Пауло Аутори доминираха над своя съперник, но пропуските пред противниковата врата ги лишиха от по-комфортна преднина
Българският шампион Лудогорец постигна минимална победа с 1:0 при домакинството си на босненския Зрински Мостар в първия мач между двата тима от третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Единственият гол в срещата на "Лудогорец Арена" падна през първата част и бе дело на Козмин Моци. 

Румънският бранител на разградчани се разписа в 16-ата минута, засичайки с глава центриране от корнер на Вандерсон. За попадението сериозна роля изигра и неумелата намеса на вратаря на гостите Солдо. Стражът не прецени добре летежа на топката и буквално я подари на оставения напълно непокрит на метър от вратата Моци, който от чиста позиция не сбърка за 1:0. 

Като цяло през почти целия двубой възпитаниците на Пауло Аутори доминираха над своя съперник, но пропуските пред противниковата врата ги лишиха от по-комфортна преднина преди реванша след седмица. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.