Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Путин подкара камион Камаз
15 Май 2018
Това стана на откриването на 19-километровия Кримски мост - най-дългото съоръжение от този тип в страната
Руският президент Владимир Путин участва в церемонията по откриването на магистралната част на Кримския мост. Държавният глава подкара камион Камаз за да провери готовността за движение по новият мост, освен него делегацията бе водена от още 35 камиона.

Това е най-дългото съоръжение от този тип в страната – 19-километрово трасе, по което на ден ще могат да преминават 40 000 превозни средства и 47 двойки влакове, а годишно 14 милиона пътници и 13 милиона тона товари.

Максималната разрешена скорост по Кримския мост ще бъде 90 километра в час. Предвидено е до края на годината да бъде изцяло завършен и железопътното трасе по моста.

В другия край на 19-километровия мост в Крим Путин ще присъства на митинг-концерт по повод откриването . Преди строителите, инженерите и работниците ще се представят звездите на руската сцена - Лариса Долина, Дмитрий Билан, Валерия, Пелагея, Зара, Олег Газманов, Григорий Лапс и др.

Автомобилният трафик и общественият транспорт ще може да се движи по новият мост от  сряда 16 май.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.