Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Порноактьори: Не ни подражавайте това на екрана е фантазия
1 Септември 2017
Изглежда нелошо на екрана, но е просто фантазия, обяснява порноактьорът Люк Дийн
Австралийските порноактьори Люк Дийн, Люси Би и Раян Джеймс препоръчват на своите зрители да не подражават на видяното на екрана, пише „Daily Mercury“. Според Дийн, хората често искат да пробват нещо, видяно на екрана. Той обяснява на партньорите си, че не е против, но ги предупреждава, че няма да им хареса. „Изглежда нелошо на екрана, но е просто фантазия“, обяснява порноактьорът в интервю. 

На свой ред Люси Би отбелязва, че „много хора не разбират, че сексът в порното в голяма степен е това, което физически може да се заснеме на определената площадка, но не и това, което е приятно на участниците“. Такова мнение споделя и Раян Джеймс. „Бих казал, че не бива да се повтаря видяното в порнофилм, само защото изглежда добре. Ако на единия от партньорите не му се иска да прави дадено нещо, не са необходими обяснения. По-добре да се съсредоточат на това, което се харесва и на двамата“, подчертава той. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Кеч
01 Sep, 2017 | 12:34

Абе тия да не са кечисти, та чак толкова да е страшно ;-)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.