Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЕВРОПЪТ 2000 АД – КУРИЕРСКИ УСЛУГИ
25 Януари 2015
Европът-2000 АД е един от лидерите на пазара на куриерски услуги в България, с натрупат опит и клиенти от всички сфери на производството, търговията и услугите. Една динамично развиваща се компания, с 10-годишна история.
Куриерските услуги  на Европът са специализирани в сектора - доставката на документални и малки колетни пратки. Дейността на фирмата е организирана по прецизна схема, позволяваща пратките на територията на страната да се доставят в деня, следващ деня на изпращането. За надеждното им транспортиране компанията разчита на собствен автопарк.
 
Европът разполага с широка мрежа от офиси, като приема и доставя пратките на своите клиенти до всяка точка на страната. Извършва собствена спедиция до Румъния и република Турция, което гарантира на клиентите  и най-добри цени. Чрез офисите на ЕВРОПЪТ може да заявите изпращане на праткa и до всяка точка на света.
 
За удобство на своите клиенти, куриерска фирма ЕВРОПЪТ е разработила редица допълнителни услуги:  Хибридна поща, Наложен платеж, Приоритетна доставка, Обявена стойност, Обратна разписка, Връщане на придружаващи документи, Супер Експрес в рамките на деня, Доставка на пратка извън графика на обслужване, Доставка на пратка извън тарифата, Икономичен експрес – кеш офис и не на последно място, услугата "Отвори преди да платиш"
 
Сайтът на компанията www.evropat.com, предлага и многобройни допълнителни модули, позволяващи на клиента, да получи, както подробна предварителна информация за цена и срокове на доставка,  така и да проследи своята пратка. Модулът „Европът Онлайн“, за директна онлайн заявка на куриер, е още едно удобство,  спестяващо време и пари на потребителя. 
 
Експертен екип на компанията оказва цялостно съдействие на собствениците на онлайн магазини при вграждане в техните сайтове на модули за куриерска доставка.
 
Зад името ЕВРОПЪТ стои екип от над 500 компетентни служители, способни да отговорят на желанията и потребностите на клиента. В своята работа те залагат на високия професионализъм и личностно развитие, за което огромен принос има и участието на компанията в проект по  Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013”, финансиран от Европейския социален фонд.
 
Чрез собствената си програмата – ДЕЛОВИ КЛУБ, куриерска компания ЕВРОПЪТ, подава ръка в развитието на всеки бизнес, посредством платформа за обмен на рекламни банери.
 
КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЕВРОПЪТ – НИЕ ПРАВИМ НЕЩАТА ВЪЗМОЖНИ!
 
тел.: 0700 10 717
 
 



последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.