Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пътник на самолет си направи разходка по крилото му
6 Септември 2020
Облечената в бяла блуза и светлорозови панталони жена върви по крилото пред ошашавените наблюдатели от самолета на международното летище Бориспол в Киев
Всички сме изпитвали досадата да седим в самолет след края на пътуването, принудени да изчакаме, докато се разреши някакъв технически проблем.

Но докато здравият разум пречи на повечето хора сами да отворят вратите, една пътничка от Украйна очевидно е решила, че най-добрият начин на действие е да отвори аварийния изход и да се разходи на крилото на самолета, съобщава КРОСС.

Появи се едноминутно видео как жената, облечена в бяла блуза и светлорозови панталони как върви по крилото пред ошашавените наблюдатели от самолета на международното летище Бориспол в Киев, преди да бъде извикана обратно на борда от екипажа на самолета.

Неидентифицираната пътничка от полет на украинските авиолинии от Анталия до Киев със съпруга и децата си е била чута да казва, че й е твърде горещо и има нужда да се охлади.

Разхладителната й разходка по крилото на Boeing 737 я изключи от всички бъдещи полети на UIA. Според изявление на авиокомпанията, охраната на летището и полицията са присъствали на мястото, заедно с лекари, които са установили, че жената не е била под въздействието на алкохол и / или наркотици.

Украинската авиокомпания разкритикува пътничката, че е дала неподходящ родителски пример, като подчерта, че може да бъде обект на изключително високо финансово наказание под формата на глоба.

Говорител на международното летище Бориспол отказа да коментира инцидента, станал на 31 август.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.