Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
НЛО прекъсна за 1 час работата на летище
8 Юли 2010
Пътниците така и не разбрали кое е довело до спирането на полетите, тъй като да се види НЛО с невъоръжено око било невъзможно

Преди няколко месеца хиляди хора пострадаха от изригването на исландски вулкан. Сега дойде нова напаст, която обърка плановете на пътуващите - НЛО, съобщава КРОСС, като се позовава на агенция Синхуа. Неидентифициран летящ обект е бил в небето в района на китайското летище Сяо Шан късно вечерта. Пътниците са били уведомени за прекратяването на полетите. Те така и не разбрали кое е довело до промяната на техните планове, тъй като да се види НЛО с невъоръжено око било невъзможно. Обектът е бил наблюдаван от сътрудниците на летището със специална апаратура.

Летището отново е заработило след около час, след като НЛО-то изчезнало от екраните на диспечерите. По време на принудителния престой много самолети са били пренасочени към други летища. Данните сега се изучават от специалисти. Сътрудниците на летището не са разказали на журналистите как точно е изглеждал непознатият обект.

На 1 юли жителите на Киргизстан са наблюдавали НЛО, приличащ на комета, който в продължение на няколко часа кръжал над киргизката столица, оставяйки след себе си светеща следа. Свършвайки си работата, пришълците изчезнали по доста любопитен начин. На мястото, където бил корабът, изведнъж избухнал силен пламък, след което се образувал сребрист облак, който можело да бъде наблюдаван няколко часа.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.