Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откраднаха лаптоп със стотици интимни снимки на Карла Бруни-Саркози
Николай Атанасов - 29 Април 2009
От апартамента на брата на бившия приятел на Бруни Рафаел Ентховен, била взета и камера с неприлични записи на Карла

Карла Бруни-Саркози с президента на Франция и испанския премиер Хосе-Луис Родригес Сапатеро и съпругата му Сонсолес Еспиноза.

Първата дама на Франция с кралицата на Испания София.

Неизвестни престъпници откраднаха в Париж лаптоп, в който се съхранявали стотици интимни фотографии на настоящата първа дама на Франция и бивш топмодел Карла Бруни-Саркози (Carla Bruni-Sarkozy), съобщава британската телевизия Sky News, цитирана от Fox News.

Френската полиция уточнява, че снимките с интимен характер били направени по време на връзката на Бруни с бившия й приятел, професора по философия Рафаел Ентховен (Raphael Enthoven), от когото през 2001 г. тя роди сина си Аурелиен (Aurelien).

Както уточнява France Presse, ноутбукът бил откраднат от апартамента на 27-годишния, по-малък брат на Рафаел, Жюлиен Ентховен (Julien Enthoven) на ул. “Ру Дофин” (Rue Dauphine) във френската столица в неделя вечер.

Крадците проникнали в жилището, счупвайки прозореца на всекидневната и задигнали лаптопа и камера, в която също се съхранявали лични фотографии и видеозаписи на Бруни. По време на нападението апартаментът бил празен, а от него не е задигнато нищо друго.

Според показанията на Рафаел Ентховен, той дал компрометиращите снимки за съхранение на брат си, за да не ги открие сегашната му приятелка. Sky News припомня, че бившата жена на Ентховен, Жюстин Леви (Justine Lеvy), която той напусна заради Карла Бруни, издаде книга, в която обвини бившия модел, че е “откраднала мъжа й”.

Коментирайки инцидента, полицията изрази опасения, че апашите могат да опитат да продадат снимките или да ги поместят онлайн, за да поставят в неловко положение президента на Франция Никола Саркози и съпругата му, които от 28 април са на посещение в Испания, уточнява британският ежедневник The Daily Mail.

По-рано една от голите фотографии на Бруни от моделските й години вече стана масово обществено достояние без нейното съгласие.

В края на март 2008 г. по време на първата официални визита на Никола Саркози във Великобритания, той и съпругата му бяха посрещнати от актовата фотография на Карла на фотографа Мишел Конт от 1993 г., която трябваше да бъде продадена от аукционната къща Christie's на търг в Ню Йорк и бе препечатана за “добре дошли” от всички британски таблоиди.

Докато самата Бруни понесе публикациите на голата й снимка изключително болезнено, френският президент не показа да е разстроен по какъвто и да било начин от случилото се.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.