Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ГЕРБ-СДС върна мандата за съставяне на правителство
23 Април 2021
Партиите, с които смятахме, че можем да водим разговори, за мен арогантно и безотговорно до голяма степен проявиха политическа незрялост и отказаха разговори с нас, заяви Даниел Митов
Номинираният за премиер от коалицията ГЕРБ-СДС Даниел Митов върна на президента Румен Радев мандата за съставяне на правителство, получен от него по-рано тази седмица.

„Коалицията направи честно, открито и прозрачно усилие да проведе разговори с политическите партии, с които смятахме, че бихме могли да водим разговори за съставяне на кабинет…За съжаление партиите, с които смятахме, че можем да водим разговори, за мен арогантно и безотговорно до голяма степен проявиха политическа незрялост и отказаха разговори с нас“, заяви Даниел Митов.

В близките дни ще оповестя кога ще връча мандат на втората по численост парламентарна група. Надявам се предоставеното времето да бъде инвестирано в диалог между политическите сили, заяви президентът Радев при получаване на нереализирания мандат от ГЕРБ.

"България има нужда от стабилно правителство, защото само легитимно правителство, може да изведе страната от кризата", заяви още държавният глава.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.