Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Идва кучи студ
14 Януари 2021
В понеделник минималните температури ще са от минус 12 до минус 6, а дневните ще останат без промяна, от около минус 7 до минус 2
Валежите, които предизвикаха наводнения в много райони на страната, отслабнаха и почти спряха, но предстои застудяване. В петък минималните температури ще са от минус 5 до нула градуса. Остава доста ветровито с умерен, в Дунавската равнина - силен вятър от запад-северозапад.

В събота застудяването ще продължи. Минималните температури ще бъдат от минус 7 до минус 2 градуса, а дневните от минус 3 до плюс 2 градуса. 

В неделя сутрин минималните температури ще бъдат от около минус 10 градуса. През деня максималните стойности ще останат отрицателни в по-голямата част от страната - от минус 6 до минус 1 градуса.

В понеделник минималните температури ще са от минус 12 до минус 6, а дневните ще останат без промяна, от около минус 7 до минус 2.

Във вторник сутрин ще остане много студено, но през деня ще започне постепенно затопляне на времето и дневните температури ще достигнат минус 3 до плюс 3 градуса.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.