Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пада карантината в Банско
31 Март 2020
Отменя се и забраната за влизане и излизане от града. Режимът ще се осъществява аналогично на този в областните градове
От 19.00 ч. днес 14-дневната карантина в Банско ще бъде отменена. Отменя се и забраната за влизане и излизане от града. Режимът ще се осъществява аналогично на този в областните градове.

Трите контролно-пропускателни пункта, които бяха обособени при въвеждането на карантината, остават на входо-изходите на града. С вчерашната си заповед под номер РД 01-167 здравният министър Кирил Ананиев допълни град Банско в разпореждането си от 25 март, с което в областните градове беше въведен строг контролно-пропускателен режим. 

Това означава, че след отпадането на карантината тази вечер влизането в града и излизането от него ще се разрешава само при неотложност - по здравословни причини, за полагане на трудова дейност в населеното място, за връщане на настоящ или постоянен адрес, за полагане на грижи за близък от семейството или снабдяване с лекарства и стоки от първа необходимост, които не са налични. Всичко това се удостоверява с лична карта, документ от работодател и декларация, която попълва самото лице. В сила остават и всички други забрани на национално ниво.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.