Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тежка катастрофа между лек автомобил и автобус на пътя Е-79
16 Август 2019
Екипи на пожарната над 25 минути са разрязвали размазания лек автомобил, за да извадят хората
Жена и дете загина при тежка катастрофа между лек автомобил и автобус на пътя Е-79, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал малко след 07:30 ч. край Кочериново. Колата със сръбска регистрация и автобус на строителна фирма са се удари челно.

Според водача на автобуса, превозвал работници за строителен обект, лекият автомобил изненадващо е навлязъл в неговата лента, и поради невъзможност да отбие вдясно, той е паднал в канавката. Лекият автомобил се е ударил в предната дясна част на автобуса.

Екипи на пожарната над 25 минути са разрязвали размазания лек автомобил, за да извадят хората. Вътре са пътували трима души - мъж, жена и дете. При пътния инцидент на място е загинала 54-годишна жена. Тя е била пътничка в колата със сръбска регистрация. Малко по-късно в болницата е починало и 16-годишно момиче, също пътувало в колата. Шофьорът е ранен и е откаран в болница. 

И тримата са сръбски граждани, съобщиха от полицията. Полицията предполага, че мъжът най-вероятно е заспал зад волана. Движението в момента се осъществява по обходния път през гара Кочериново.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.