Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Габрово още е в бедствено положение
30 Октомври 2014
В Габровско 6 села все още са без ток. На много места снегът продължава да поваля огромни дървета, които късат електропроводи и това води до повторно спиране на тока

След обилния снеговалеж Габрово още не може да се съвземе и там бедственото положение остава. В Севлиево то вече е отменено.

В Габровско 6 села все още са без ток. На много места снегът продължава да поваля огромни дървета, които късат електропроводи и това води до повторно спиране на тока. В светлата част на деня ще продължат дейностите по възстановяване на захранването. Въпреки че екипите са оборудвани с високопродходима техника, работата върви бавно, тъй като голяма част от електропроводите са в труднодостъпни гористи местности, съобщи БНТ.

Със заповед на кмета на Севлиево Иван Иванов бедственото положение в общината е отменено.

Тежката зимна обстановка, породена от интензивния снеговалеж, постепенно се нормализира. Пътищата в района са проходими при зимни условия, автобусите от общинската, областната и републиканската транспортна схема вървят по разписание, възстановени са учебните занятия.

По информация на БНР без ток все още са селата Сенник, Млечево и Боазът. Вода няма в части от селата Кастел, Попска и Агатово. Комисия от администрацията започва оценяване на щетите, нанесени от проливните дъждове и обилния снеговалеж.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.