Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бареков предизвика с „Ледена кофа“ Борисов и Цветанов
22 Август 2014
Лидерът на ББЦ и синът му се поляха благотворително за децата в Аспарухово

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков се включи в благотворителната инициатива „Ледена кофа“. Той и синът му се поляха с ледена вода в Сандански днес. Бареков обяви, че ще дари отново средства за детска градина и училището за незрящи деца в пострадалия от наводнението „Аспарухово“.

Както си е редът на „Ледена кофа“, Бареков отправи и предизвикателство към избрани от него лица. Номинирам двама от най-богатите българи – Бойко Борисов и Цветан Цветанов също като мен да помогнат финансово на бедстващия варненски квартал, обяви той.

Бареков се заля с ледена вода заедно със сина си. По-куражлия излезе Бареков- младши, който първи се подложи на предизвикателството, а след това посочи като последовател баща си.

Лидерът на ББЦ вече дари 2 000 лева от заплатата си на евродепутат за детска градина и училището за незрящи в Аспарухово, а сега съобщи, че ще им помогне отново за първия учебен ден. „На 15 септември ще се върна в пострадалия квартал и ще даря още средства на двете учебни заведения“, каза той след предизвикателството „Ледена кофа“.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Истината !
23 Aug, 2014 | 17:37

Ето го „десният герой“ Бареков, който без „цензура“ щеше да се бори с корупцията, олигархията и другите болки на България. Крепко прегърна олигарха Ковачки, „благодетел“ на своите миньори от Бобов дол, на които плащаше да гласуват за БСП на европейските! Горкият Варелов, спря му чешмичката от КТБ, да му пълни варела?!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.