Факти, Анализи, Коментари
   19 Септември 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Мис България 2009 е 24 годишна перничанка
16 Март 2009
Антония Петрова е с две висши образования, събра 40% от прекия вот от смс- и на зрителите
Мис България 2009
Мис България 2009

Новата " Мис България 2009" е Антония Петрова от Перник. 24 годишната Антония има две висши образования - по икономика и по право. Тя събра най- висок вот чрез смс- гласуване при пряко излъчване по Нова телевизия сред десет кандидатки, за пръв път победителката в конкурса се избира по този начин. Антония получи 40% от гласовете на зрителите и утре ще влезе в къщата на  „ВИП брадър 3", за да събира пари за различни благотворителни каузи. Антония ще представя България на конкурса „Мис Свят". На финала тя се конкурираше с Надежда Ламбрева и Елица Любенова, трите бяха събрали най- много зрителски гласове още преди втория кръг на конкурса.

С титлата на „Мис Вселена България" се окичи Елица Любенова. През август тя заминава за Бахамите, за да участва в конкурса "Мис Вселена". Девойката от Две Могили получи и специалната награда на пътническа агенция „Хорнит" и ще почива на избрана от нея дестинация.

Двете подгласнички на победителката, избрани от журито, са Полина Гергушева и Руслана Канева.

Полина, „Мис Туризъм Планет", ще представя България на едноименния международен конкурс през юли в Атина. Руслана Канева ще участва в „Мис Beauty of the World" в Китай през април.

Короната, обсипана с 2009 кристала, на главата на победителката в конкурса постави „Мис България 2007" Юлия Юревич.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

aleksandra
22 Mar, 2009 | 20:56

аз смятам че тази грозотия не заслужава титлата си.тя е пълен позор за нашата държава.напълно съм сигурна че няма да спечели в конкурса мис свят.заради такива връскарки България никога няма да докаже на света колко красива е българката.аз мисля че например момичето което беше на 2 място повече заслужаваше да спечели.ако и вие не харесвате антония петрова пишете на моя Email - kleo_ani@abv.bg .нека се съберем и поискаме конкурсът отново да се проведе

im
17 Mar, 2009 | 09:33

Отврат.

yuliyan4o
16 Mar, 2009 | 17:07

Ужас, отвратен съм! Вече няма смисъл да гледам конкурса Мис "България". Аз се срамувам това момиче да ни представлява на световния подобен формат. Срам за България - силикон, остър нос, студено излъчване, изкуствена коса и т.н. Това ли са днес стандартите за красота?

16 Mar, 2009 | 15:35

Жалко, че при толкова естествено красиви жени, ще ни представя едно произведено от пластичен хирург подобие на куклата Барби.

Давид
16 Mar, 2009 | 15:12

Никога няма, да имаме момиче спечелило на световни конкурси,защото не се избира най-достойната!Момичето, което беше избрано е със силиконов бюст,това не е ли против регламент?Казвате ,че България решила,не е решила България,защото журито първо подбра 10,то реши!Ако зрителите решаваха от всичките претендентки ,да избират "Мис"тогава можете, да твърдите ,че България е избрала!Има съмнения ,че и този път е постъпено нечестно!В десятката имаше даже грозни момичета,с криви и грозни крачета,дълги нослета и т.н.Но така е "На вкус и цвет товарищи нет"!Мис България изглеждаше над 30 години,който не го признава просто не е честен!Наистина трябва, да бъде и умна и чаровна, но свежа ,а не състарена и фалшива!На световни конкурси класират до трето място ,останалите ние си ги преписваме,както беше с Евгения Калканджиева..........никой не брои след третото място!Изводите остават за вас!

mdaa
16 Mar, 2009 | 13:41

http://www.clip4e.com/play_dve_ot_finalistkite_na_mis_bylgariq_2009 _pri_milen_cvetkov_naglo_dyrjanie_na_ednata_i_gi_g.htm


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.