Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Адреналинките Теди и Ени: “Стремим се да изглеждаме сладки и да ни приемат всички!”
Ю. Моллов И. Златев - 3 Февруари 2004

     Прекрасните танцьорки от предаването на Нова телевизия “Господари на ефира” с водещи Васил Василев - Зуека и Малин Кръстев обожават работата си и мечтаят за околосветско пътешествие.
     Теодора Стоилова е на 22 години, зодия Близнаци. Завършила е Нов български университет със специалност “Publik relаtion”.
     Евгения Радилова е на 19 години. В момента следва актьорско майсторство във ВИТИЗ, зодия Дева.



Теди и Ени на работното място!
     - Как попаднахте в “Господари на ефира”?

     Теди: Участвах в клипа “Огнено момиче” на Люси от “Up down”. Маги Халваджиян го снимаше. Той ме хареса, допадна му как стоя пред камера, как се движа и ми каза: “Камерата много те обича, момиче. Един ден трябва да работим заедно”. Така и стана, след година и половина ми се обади Джуди Халваджиян и ме повика да обсъдим модерни танцувални идеи и да намерим момичета. И така започнах в “Господари на ефира”. В началото с мен танцуваше друго момиче, но поради стечение на обстоятелствата нямаше възможност да продължи. Изпаднахме в ужас, защото нямахме друго момиче. Направихме два кастинга с 30 момичета, но нямаше подходяща за нас. Дори си мислихме, ако намерим русо момиче да му боядисаме косата черна, но и такава не намерихме. Един ден бях поканена на рожден ден, на който се чудех дали да ходя. Все пак отидох. Още с влизането забелязах Ени, която танцуваше. Хареса ми как се движи, взех телефона й от моя позната, с която видях, че си говореха. На другия ден й се обадих и …

     Ени: Да, Теди ми се обади, беше много любезна, обясни ми, че става въпрос за предаване. В първия момент въобще не го приех на сериозно, но се реших. Направихме един танц с нашата хореографка Стаси, дойдоха да ни видят Маги и Джуди Халваджиян, одобриха ме и така започнахме заедно да работим.

     - Харесвате ли работата си?

     Теди: Най-хубавото нещо, което може да се случи на човек е хобито му да стане професия. Така се случи с мен и не мога да опиша колко съм щастлива. Винаги съм носила танца в себе си и това, което правя сега ме изпълва с приятни чувства и емоции.


Теди очаква с нетърпение лятото!
     Ени: Аз също се чувствам прекрасно, екипът се състои изключително от професионалисти. По време на снимките е много забавно, изключително шоу.

     - Каква музика предпочитате да слушате?

     Теди: Във всеки един стил откривам нещо хубаво. Падам си малко повече по R & B, такъв ми е стилът на танцуване.

     Ени: И аз харесвам всякаква музика. Зависи основно от настроението ми, но повече си падам по реге, по-летни и горещи ритми.

     - Любими филми?

     Теди: Определено “Изкуплението Шоушенк”. Последният хубав филм, който ми хареса е “Белия олеандър”.

     Ени: Честно казано нямам любим филм, нито пък любим актьор или актриса. Но може би “Град на ангели” ми направи впечатление, защото си падам по романтични филми.


Ени обича празниците. Ние обичаме Ени!
     - Ени, смяташ да ставаш актриса, към театъра или киното се ориентираш?

     Ени: За момента мисля, че по-скоро към киното.

     - Получавали ли сте скъпи подаръци?

     Ени: Скъп подарък не са само парите, скъп подарък е и един жест, но истински. Получавала съм такива подаръци.

     Теди: Много е важно какъв човек ти го подарява. Скъп подарък е и приятната изненада. Изпитвала съм такова чувство, беше скъпо като идея и много хубав спомен за мен. Разхождах се на бул. “Витоша” с една каубойска шапка на главата. Бяхме с една приятелка, звънна ми телефона и една жена ме попита къде се намирам. Казах й къде съм и я попитах кой се обажда. Тя ми каза, че трябва да получа нещо. До 5 минути тя дойде с кола на една цветарска къща и с един огромен букет от 49 бели рози. С него имаше една много красива кутийка с обеци на “Сваровски”. Нямаха значение скъпите обеци, важното е, че всички минувачи си помислиха, че получавам предложение за брак. Започнаха да ръкопляскат, а аз цялата се изчервих. Беше голямо шоу.

     - Правили ли са ви неприлични предложения?

     Теди: Неприлични предложения… трябва да можеш да ги отхвърляш. Това, че сме в “Господари на ефира” не означава, че получаваме много такива предложения. Ние сме хубави жени и е нормално да получаваме всякакви оферти. Не бих казала, че със сегашната ни работа неприличните предложения са повече. Сега може би се отнасят с някакъв респект към нас.

     Ени: Поддържам мнението на Теди. Опитвам се да избягвам контакт с хора, които правят неприлични предложения.

     - Бихте ли се снимали за PLAYBOY?

     Теди: Такова предложение постъпи при нашата PR-ка преди доста време. Ние го отказахме. За всеки влак си има пътници, аз не бих се снимала. Все пак направихме една хубава фотосесия за списанието, където не сме разголени, а по бельо. Така виждам красотата аз.

     Ени: Още преди да започна работа в “Господари на ефира” получих такова предложение. Тогава работих в една спортна телевизия. Поискаха да се снимам на корица, парите не бяха малко, но не се поблазних, въпреки че имам нужда от тях, изхранвам майка си от дълго време. Изкуството за мен е на преден план. Списанието PLAYBOY е пълна порнография, не сме се научили все още как да го правим интелигентно. Правила съм хиляди актови снимки и съм фен на този вид фотография. Харесвам си тялото, няма от какво да се притеснявам. Снимките трябва да си струват, а не на тях да има някаква мацка, само “пльосната” и намазана с грим.

     - Какъв тип мъже харесвате?


Екипът на BGFACTOR се чувстваше комфортно в гримьорната на танцьорките!
     Теди: Въпросът е сложен. Много е важно да гледаме в една посока с човека, който е до мен. Никога не съм си падала по красиви мъже. Много съм комуникативна и обичам от другата страна да бъда разбрана, изслушана. Може би каквото искат всички жени, да чувстват закрила. Мъжът да бъде висок и да се гушкам в него. Вярвам в любовта от пръв поглед.

     Ени: Любовта не пита. Нямам никакви определения за мъж, но бих искала да е чаровен и да мислим в една посока.

     - Какво бихте казали на огромната си аудитория от почитатели? Основно мъже…

     Теди: Нашата цел не е в никакъв случай да сме любимки само на мъжете. Не трябва да караме домакинята да мисли, че сме заплаха за мъжа й. Важно е да изглеждаме сладки, да ни приемат всички. Дали успяваме не знам. Бих се обърнала към почитателите с пожеланието да вкарат повече адреналин в живота си и много да се усмихват.

     Ени: Да бъдат малко по-добри, защото нашето ежедневие е много напрегнато. Така ще ни бъде по-леко на всички. Трябва да се чувстваме живи.

     - Бъдещи планове?

     Теди: Старая се винаги да имам посока на развитие, но в България условията не ни позволяват да имаш планове, защото просто не си сигурен за утрешния ден. Скромният ми житейски опит ме научи да не правя планове за бъдещето, защото никога не става това, което желаеш. Разбира се, искам да завърша и магистърска степен по психология и да замина за известно време при сестра ми в САЩ, която много ми липсва. Но ще се върна.

     Ени: Моята сестра също е в САЩ и искам да отида при нея. Най-голямата ми мечта е да обиколя света.


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Hades
21 Jul, 2008 | 14:45

Tazi Tedi e goliama ******* ....za Eni ne znam, no Tedi se izlaga....Pada si po mladi lavcheta s S klasi i kinti...Koi ne e iskal, ne ia e *******

Cenitel
17 Jun, 2006 | 10:11

I dvete ne stavat za Playboy - razvaliat go.Makar che to veche si e razvaleno s tolkova mnogo reklami.I koito tvurdi che Playboy e pornografia meko kazano ne razbira nishto.

botsev
21 Nov, 2005 | 17:04

i dvete si bivat osobeno eni kak sa q napravili vuv tova spisanie maxim oh leleleleeeeeeeeee maiko samo da mi padne i novite adrenalinki su6to gi bova QNA I JANA

Рапон
19 Sep, 2004 | 16:38

Черничката - бива, с известен компоримс. Но русата си е курва, та дрънка. Затуй изяде боя, колкото и да го обръщат, че искали да я обират. Тя и Калканджиевата курва така си оперира без време далака, кат я думна Маргина

Симеонова
30 Apr, 2004 | 22:48

Много добре танцувате, грациозно и секси. С удоволствие Ви гледам, Вас и цялото предаване. Много е неудобен часа на излъчване. Тогава гледам новини. За мен е по добре в събота и неделя да е от 23 часа, а повоторението през седмицата да е от 19ч. или 21часа. Водещите са също страхотни. Поздравления за целия екип. Това е предаването, което в момента цялото ми семейство предпочита пред всички останали от други телевизии.

Iofcho
05 Apr, 2004 | 12:12

г-н / г-жо "Аз", извинете, но май комплексите Ви са дошли в повече. И за нещо което неможете да притежавате сериозно завиждате. Най-лесно е да "оплюеш" някого по просташки начин. А специално адреналинките са много готини и интелигентни момичета, на които всеки би завидил, било то мъж или жена, но не по вашия начин.

Аз
18 Mar, 2004 | 19:52

Не мога да разбера защо поевчето хубави жени смятат, че като демонстрират курвенски обноски и ще пробият!?

Stre4ko
07 Mar, 2004 | 23:16

Определено "вдигате" адреналина, на зрителите, но нека уточним на коя част от тях :) Предаването е страхотно! На пръв поглед нищо не му липсва, но ако човек се вгледа в детайлите ще открие липсата на общуване в ефир м/у т.н. Адреналинки и водещите на предаването...все пак хората са казали "По дрехите посрещат, по ума изпращат" ;) Замислете за някакво по-задълбочено участие в предаването, ако имате данни и възможности за това - "за всеки влак си има пътници" нали така ;)

eli
03 Feb, 2004 | 23:23

mi samo drehite s koito dosta 4esto vi obli4at sa dosta...ujasni.

Pen4o
03 Feb, 2004 | 16:29

Madamite sa strahotni. Prosto me izpylvat otvsqkade. Daj Boje rodniq efir da ni radva dylgo s tqh. Kato gi gledam kolko sa sladki, napravo se pobyrkvam. Prosto super :))


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.