Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В Русия откриха тайнствена пещера
8 Ноември 2011
Тя е била търсена от хитлеристките агенти по време на тяхната експедиция в Кавказ

В Кабардино Балкария е открита древна пещера, която е била търсена от хитлеристките агенти по време на тяхната експедиция в Кавказ, съобщава КРОСС, позовавайки се на Директ нюз. Пещерата достига дълбочина 80 метра, като цялата е прорязана от многобройни проходи.

Учените предполагат, че е направена от човешки ръце, но кои са били създателите - не е известно. Учените са забелязали издълбани свастики на камъните, въпреки че се знае, че хитлеристите не са достигнали до пещерата.

Вътрешното устройство на пещерата също поразява с факта, че намесата на човешката ръка е очевидна. При това как е построено това и каква е била целта на построяването остава загадка за специалистите.

Откритието породи много повече въпроси, отколкото отговори и ако свастиките се обясняват с древен слънчев символ, то всичко останало е покрито с тайна.


последни в История:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

петър динчев
21 Dec, 2011 | 01:20

ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ , доказателства ще се намират още.... за държавата и за богуизбания народ. За Българската империя тепърва ще се говори. Велика нация дала толкова много на света.... държавност, архитектура ,воиственност и особеното чуство за свобода.....

Sun
15 Nov, 2011 | 00:41

Руснаците са педераси!

БГ ШОП
08 Nov, 2011 | 18:27

През периода 1965-1998 г. с помощта на американски спътникови снимки руски учени откриват в района на Южен Урал и Западен Сибир цяла протоцивилизация, която е разположена на площ с размери 150 на 400 км. Досега там са открити 17 града с 21 крепости, както и много неукрепени селища. Най-древните селища са с овална форма - Алданско, Исиней-1, Берсаут, Кизилско, а по-късните са кръгли. Това са Аркаим, Исиней-2, Синташта, Саръм-сакла. Най-голям интерес от тази “страна на градовете”, която има монументални отбранителни съоръжения с комуникативни системи и изключителна планировка, предизвиква тайнственият град Аркаим. Отговаряйки на официални запитвания от американска страна, руският археолог Г. Б. Зданович отговаря, че това е свещеният град на Тангра и древните българи." В продължение на 70 години цялата тази област е била засекретена и забранена за разкопки от Сталин, както и пустинята Такламакан и реката Тарим от китайците. Едва с идването на "перестройката" и промените в Китай станаха възможни тези открития. Това никога не влиза в официалната история на СССР и НРБ, защото противоречеше на панславянската официална руска теория, че прабългарите са били банда от смръдливи конници, живеещи в юрти!

БГ ШОП
08 Nov, 2011 | 18:25

Балкария или България са двете имена на една и съща цивилизация протобългарската! Като се знае, че протобългарите са практикували религия близка до Заратустра, където свастиките предтставлявата символ на живота, нещата стават по-ясни. Да изпратят Овчаров или някой друг сериозен археолог, защото руските водкаджии, търсещи "славянска" цивилизация, не са заинтересувани да открият великата прабългарска цивилизация!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.