Факти, Анализи, Коментари
   4 Декември 2021
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кубрат Пулев нокаутира Дину
24 Март 2019
Българинът получи огромна аркада над окото в чертвъртия рунд, но успя да оцелее в мача и в рунд номер 7 успя да го нокаутира
В изключително невероятна битка в САЩ Кубрат Пулев записа една от най-големите си победи, след като с огромна аркада над окото успя да оцелее в мача срещу Богдан Дину и в рунд №7 успя да го нокаутира за 27-а победа в професионалния бокс.

Мачът в Калифорния беше един от най-тежките мачове за българина, който получи тежка серия от удари в 4-ия рунд, които доведоха до отварянето на сериозна аркада над лявото око на Кубрат Пулев. Българинът обаче не трепна и използва края на рунда и 5-ия, за да премине в офанзива и да смачка своя съперник.

Така се стигна до 7-ия рунд, в който Пулев прати два пъти в нокдаун своя съперник, а при третия главният рефер взе решение и прекрати мача, провъзгласявайки Кобрата за победител с нокаут.

Мачът не премина и без трудни за съдията решения, като в 7-ия рунд Пулев беше пред угрозата да бъде дисквалифициран. При първия нокдаун той нанесе допълнителен удар, когато Дину вече беше паднал, а румънецът се опита да се възползва от това, показвайки че не може да се изправи. Съдията обаче прецени, че ударът е бил случаен и няма да последва дисквалификация. Чувайки тези думи, Дину веднага скочи на крака и продължи боя, а Пулев беше лишен от една точка от актива си. Това обаче не промени хода на двубоя, а Пулев заслужено довърши своя съперник още в същия рунд.

Това беше 27-и успех на професионалния ринг за Кубрат Пулев, който записа 2 нокдауна в мача и след аркадата не позволи почти нито едно точно попадение на своя съперник.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2021 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.