Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Манчестър Юнайтед сътвори истински подвиг
7 Март 2019
"Червените дяволи" имаха много кадрови проблеми и дори в края се наложи в игра да влизат абсолютни младоци, но победиха ПСЖ в Париж
Манчестър Юнайтед сътвори истински подвиг и се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига след победа с 3:1 в реванша срещу Пари Сен Жермен в Париж, съобщи БНР. Първият мач бе завършил с победа за французите с 2:0, но с повече голове на чужд терен английският тим продължава напред.

"Червените дяволи" имаха много кадрови проблеми и дори в края се наложи в игра да влизат абсолютни младоци.

Мачът в Париж започна отлично за гостите. Още във 2-ата минута груба грешка при подаването на Тило Керер позволи на Ромелу Лукаку да вкара топката във вратата на домакините - 0:1.

Скоро след това ПСЖ изравни, след като Килиан Мбапе намери на далечната греда Хуан Бернат и той направи резултата 1:1.

Нова грешка, този път при отразяването на удар на Маркъс Рашфорд от страна на Джанлуиджи Буфон, позволи на Лукаку да се възползва и с добавка да направи 1:2 в 30-ата минута.

В 84-ата минута Хуан Бернат уцели страничния стълб на английската врата. 

В добавеното време след преглед с ВАР съдията Дамир Скомина отсъди дузпа за Юнайтед, заради игра с ръка на Преснел Кимпембе. И Маркъс Рашфорд не сгреши, за да донесе страхотния успех за младите "червени дяволи" - 1:3.

Последва деветминутно продължение, но резултатът не се промени.

А ПСЖ си спомни за провала срещу Барселона преди две години пак в Шампионската лига /1:6 след 4:0/.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.