Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Георги Дерменджиев все още няма договор с Левски
12 Февруари 2019
На срещата с журналистите бяха представени и новите попълнения Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов
"Все още нямам договор с Левски. Всичко е въпрос на преговори, надявам се до дни този въпрос да бъде решен". Това заяви Георги Дерменджиев, предава БНР. 

Старши треньорът на Левски говори на официална пресконференция пред медиите преди началото на втория дял от сезона в Първа професионална футболна лига. На срещата с журналистите бяха представени и новите попълнения Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов. 

"Още не съм официално треньор на Левски. Надявам се в близките дни всичко да е готово. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение. Мисля, че нещата вървят в благоприятна посока и не трябва да насаждаме напрежение. Трябва да сме търпеливи. Подготвяме отбора за неделя и очакваме първия мач. Всичко трябва да бъде изпипано така, както трябва. Отборът ще започне първенството в едно добро състояние. Пред вас са момчетата, които мисля, че ще допринесат за подобрението играта на Левски. За момента това са те. В неделя ще видите дали са готови да се включат. Левски винаги е бил марка, но в продължение на 10 години назад няма нищо спечелено. Всяка година е тръгвал с обещания: ще бъде шампион, ще играе в Европа. Трябва да бъдем реалисти и да определим какво е точното състояние, за да няма излишни очаквания. Проектът, който изграждаме, е перспективен. За това нещо обаче трябва да има търпение, за да може отборът да направи такъв тим, който да върне публиката. Това е нашата цел. Реалните очаквания са да спечелим колкото може повече точки. Всеки мач ще играем за победа. Това е период, в който отборът трябва да бъде изключително добре организиран. Когато ръководство е разумно, трябва да се случва всичко постепенно. Няма как всичко да се случи изведнъж. Ще направим всичко възможно Левски да е шампион. Не мога да кажа кога ще стане. Трябва да оползотворим времето, а не да даваме излишни приказки и да се заиграваме между фенове и ръководство. Мога да говоря за футболистите. Подсказах, че в Левски ще бъде този, който отговаря на качествата за поставените цели. Искам да се създаде конкуренция, за да имаме добър отбор. Най-вероятно ще има не повече от двама души, които ще бъдат преотстъпени. Групата трябва да се оформи и да имаме поне по двама души на позиция", добави Георги Дерменджиев. 


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.