Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кубрат Пулев победи Хюи Фюри
28 Октомври 2018
По този начин българския боксьор стана официален претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова асоциация
Българският боксьор Кубрат Пулев победи британеца Хюи Фюри с единодушно съдийско решение (117:111, 118:110, 115:113) в зала „Арена Армеец“ в София пред повече от 10 000 зрители и по този начин стана официален претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова асоциация. В момента титлата е притежание на Антъни Джошуа. 

Тепърва ще стане ясно каго ще може да бъде насрочен мач между двамата. Пулев записа 26-а победа от 27 мача на професионалния ринг. А това е едва втора загуба в професионалната кариера на Хюи Фюри. Пулев не остави съмнение в превъзходството си, като възлов за успеха се оказа отличния му удар прав удар в лявата ръка. 

Снощи победа записа и Тервел Пулев, който нокаутира италианеца Леонардо Бруцезе още във втория рунд и спечели титлата на Европейския съюз в полутежка категория. За по-малкия брат на Кубрат това бе 12-та победа от 12 мача в професионалния бокс.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.