Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
България с първа победа на Световното по волейбол
10 Септември 2018
Във Варна възпитаниците на Пламен Константинов се наложиха над Норвегия с 3:0
Волейболният тим на България записа безапелационна чиста победа над Финландия в стартовия мач на нашия състав на домашното Световно първенство. Във Варна възпитаниците на Пламен Константинов се наложиха над скандинавския си опонент с 3:0. "Лъвовете" спечелиха отделните части с 25:21, 25:19 и 25:22.

Успехът на старта на турнира е много важен за българския отбор, който по традиция среща много трудности срещу финландците. Днес победата срещу подмладения финландски състав дойде лесно, а това ще вдъхне увереност в състезателите за следващите мачове на световния шампионат, на който сме домакини заедно с Италия.

Българите играят срещите си от първата фаза между 9 и 18 септември в Двореца на културата и спорта във Варна. След днешния откриващ двубой с Финландия, българите ще се изправят срещу Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.