Факти, Анализи, Коментари
   17 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сензация: Германия загуби и от Южна Корея и отпадна от Мондиал 2018
27 Юни 2018
В другия мач от група F Швеция срази Мексико с 3:0, но напред продължават и двата отбора
Световният шампион Германия загуби от Южна Корея с 0:2 в Казан и сензационно отпадна от Мондиал 2018. В другия мач от група F Швеция срази Мексико с 3:0, а напред продължават и двата отбора. През първите 45 минути на мача в Казан футболистите на Германия владееха повече топката и създадоха доста възможности, докато корейците чакаха грешки и контраатакуваха, на няколко пъти много опасно. През втората част ситуацията не се промени и германците дадоха всичко от себе си, но така и не успяха да се разпишат поне веднъж във вратата на азиатците. С оглед на развитието на другия двубоя един гол щеше да бъде достатъчен за Бундестима да измести Мексико от второто място, но възпитаниците на Йоахим Льов направиха куп пропуски.

В самия край на мача попадение на Южна Корея първоначално бе отменено заради засада, но видеоповторенията доказаха категорично, че именно Тони Кроос е подал на Ким Йон Гвон и голът бе признат. В допълнителното време на срещата южнокорейците нокаутираха германците с втори гол на Хьон Мин Сон.

Швеция в същото време разгроми Мексико с 3:0 в Екатеринбург. Лудвиг Аугустинсон даде преднина на скандинавците в 50-ата минута, а Андреас Гранквист удвои преднината в 62-ата от дузпа, эа в 74-ата Едсон Алварес си вкара автогол. Така Германия завърши на последно място в група F. Германия за последно не успя да премине групите точно преди 40 години. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.