Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Саудитска Арабия победи Египет с 2:1
25 Юни 2018
Победният гол падна в последната 95-та минута
В другия мач от група А Саудитска Арабия победи Египет с 2:1 в мач на честта, който ще бъде запомнен с това, че 45-годишният вратар на "фараоните" Есам Ел Хадари подобри рекорда за най-възрастен участник на финали на Световно първенство.
 
Звездата на Египет Мохамед Салах даде преднина на своите в 22-та минута, когато с техничен удар прехвърли вратаря на "зелените соколи". В 41-та минута Саудитска Арабия получи право да изпълни дузпа, но Ел Хадари отрази силния удар на Фахал Ал Мувалад от бялата точка. Само пет минути по-късно обаче реферът отсъди втора дузпа за Саудитска Арабия, далеч по-спорна, която бе реализирана от Сахман Ал-Фараж. 

След почивката играчите на Саудистска Арабия натиснаха в търсене на победен гол и заслужено стигнаха до него в последната 95-та минута, когато Салем Ал Давсари вкара за 2:1. По този начин Саудистска Арабия завършва на трето място в групата с три точки, а Египет остава на последната позиция без точки. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.