Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Уругвай победи Саудитска Арабия и е втория осминафиналист от група А
20 Юни 2018
Вчера домакините от Русия победиха Египет с 3:1, като по този начин Сборная и Уругвай вече имат по шест точки в група А и са сигурни за осминафиналите
На стадион "Ростов" двукратните световни шампиони бяха далеч от най-добрата си форма, но все пак успяха да стигнат до трите точки срещу Саудитска Арабия, благодарение на гол на Луис Суарес в 23-та минута. Нападателят на Барселона се разписа след центриране от корнер и груба грешка на вратаря на азиатците Мохамед Ал Оваис.

През втората част играчите на Саудитска Арабия се опитаха да се върнат в двубоя, но нямаха нужната класа, за да застрашат солидната отбрана на уругвайците, които от своя страна се задоволиха да отблъскват съперника си и не търсиха втори гол. Все пак в 86-та минута възпитаниците на Оскар Табарес можеха да вкарат за втори път, но Единсон Кавани не успя да преодолее Ал Оваис от чиста позиция. В крайна сметка двубоя завърши 1:0 и Уругвай и Русия си осигуриха място в елиминационната фаза, докато Саудитска Арабия и Египет отпадат от Мондиала. Все пак възпитаниците на Хуан Антонио Пици могат да са доволни от представянето си срещу Уругвай, като в големи периоди от двубоя те надиграха именития си съперник.

Вчера домакините от Русия победиха Египет с 3:1, като по този начин Сборная и Уругвай вече имат по шест точки в група А и са сигурни за осминафиналите, като предстои единствено да определят победителя в групата в прекия сблъсък помежду си в понеделник./БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.